Nieuws

Geef uw zwembad een boost met een spetterende waterattractie

Is uw zwembad toe aan vernieuwing of kan deze wel een boost gebruiken om bezoekers aan te trekken? Met een waterattractie van Watergames & More tilt u uw zwembad naar een hoger niveau. Van Spray Parks en zand- en waterspel tot aan waterglijbanen. Watergames & More heeft een spannende waterattractie voor iedere locatie en ieder budget. Extra speelplezier gegarandeerd!

Trek nieuwe en terugkerende bezoekers aan
Ook zwembaden moeten tegenwoordig regelmatig blijven vernieuwen om nieuwe en terugkerende bezoekers aan te trekken. Dit kan al met een simpele vernieuwing. Zo kunt u ervoor kiezen om een spetterend Spray Park (interactieve waterspeelplaats) te laten realiseren of een spannende waterglijbaan voor jong en oud te plaatsen. Een waterattractie van Watergames & More kan volledig naar eigen wens worden ingericht: u bepaalt bijvoorbeeld welke toestellen er in uw Spray Park komen of welke GoH2O waterglijbaan u laat realiseren. Op die manier kiest u voor een waterattractie die het best bij uw zwembad en bezoekers past! Uiteraard adviseren de deskundigen van Watergames & More u graag hierin, indien gewenst.

Waterspeeltuin bij Vakantiepark de Krim

Een project waar onze waterattracties hebben gezorgd voor meer (terugkerende) bezoekers is de sensationele waterspeeltuin bij Vakantiepark de Krim op Texel. In de zomer van 2017 is het nieuwe zwembad van het vakantiepark geopend waar Watergames & More vier waterglijbanen en een indoor Spray Park voor heeft mogen plaatsen. Het publiek reageert buitengewoon enthousiast op deze spectaculaire attracties, waardoor Vakantiepark de Krim een hoogwaardig vermaak aan haar gasten en Texelaars kan aanbieden.

De unieke waterattracties hebben voor ieder wat wils, van jong tot oud en de combinatie biedt een complete waterbeleving. Het gethematiseerde indoor Spray Park van Waterplay is geschikt voor kleinere kinderen en de oudere kinderen en volwassenen kunnen zich vermaken in de waterglijbanen. Elke waterglijbaan is gericht op een andere doelgroep. Op deze manier kan het vakantiepark ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van water. Inmiddels is het zwembad bij Vakantiepark de Krim een drukbezocht zwembad en in 2018 is het zwembad zelfs uitgeroepen tot ‘Zwembad van het jaar’ door de ZwembadBranche Awards. Een mooie prestatie! En terecht volgens Parkvakanties, die de waterattracties testte: “En de glijbanen zijn ook helemaal van deze tijd. Met digitale interactie, met een mooie wildwaterbaan, een bandenglijbaan én een familieglijbaan die heerlijk glijdt. Kortom: een topper!”

Een waterattractie op uw locatie

Bent u benieuwd wat een Spray Park, waterglijbaan of andere waterattractie kan betekenen voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden. Of volg ons op Twitter en LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact