Nieuws

Spelen met water in de in de 1,5 meter maatschappij

Leestijd: 1 minuut

Recreatieondernemers maken zich klaar om weer open te gaan en bezoekers op een veilige manier te kunnen ontvangen. Het bieden van een veilige en passende manier van vermaak is van grote waarde voor het trekken van bezoekers dit seizoen. Binnen de omstandigheden zoeken we met elkaar naar mogelijkheden voor passend vermaak, onder andere voor gezinnen.

Een inspirerend voorbeeld van een leuke en veilige manier van recreatie & buiten bewegen is een waterspeeltuin, ook wel Spray Park genoemd. Er is op een Spray Park voldoende ruimte en er wordt automatisch een natuurlijke spreiding gestimuleerd. Het water in Spray Parks is van zwembadkwaliteit en de omgeving rondom Spray Parks biedt voldoende ruimte voor inrichting volgens de 1,5 meter maatschappij. Ondernemers kunnen dit eventueel verder reguleren door het maximaal aantal bezoekers op en om het Spray Park af te stemmen.

Ook op andere gebieden is een Spray Park veilig. De vloer is slipvast gemaakt en de toestellen zijn ontworpen zonder scherpe randen en uitstekende onderdelen. Daarnaast heeft een Spray Park geen waterdiepte; het water wordt direct afgevoerd, waardoor er geen verdrinkingsgevaar bestaat.

Spray Parks kunnen daarom een gepaste en veilige uitkomst bieden in het creëren van attractiewaarde in de 1,5 meter maatschappij. Mogelijkerwijs helpt dit recreatieondernemers om binnenkort weer bezoekers, met name gezinnen met kinderen van 0 tot en met 12 jaar, te trekken.

nationale maand van de zwemveiligheid

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact