Nieuws

Uw merkzichtbaarheid in Spray Parks

Interessant voor gemeenten en recreatieondernemingen. Leestijd: 1 minuut.

Elk Spray Park dat Watergames & More realiseert, is uniek. Met de opdrachtgever gaan we in gesprek over de wensen voor het Spray Park qua doelgroep, inrichting en uitstraling. We kunnen het ontwerp op basis van de wensen volledig thematiseren. Zelfs stads- en bedrijfslogo’s kunnen in het Spray Park worden geïntegreerd, voor een optimale (merk)zichtbaarheid in een Spray Park.

Een element dat uitermate geschikt is voor personalisatie is de Lily Pad van onze leverancier Waterplay Solutions Corp. Dit is een grondspray met een diameter van +/- 60 cm, welke in de vloer van een Spray Park wordt meegestort. De Lily Pad is voorzien van een anti-slip oppervlakte. Het sproeibeeld is afhankelijk van de gekozen nozzle (spuitstuk).

De Lily Pad kent een vijftal standaard graphics:

Personalisatie Lily Pads

Bron afbeelding: Waterplay Solutions Corp.

Daarnaast is het mogelijk om de Lily Pad te personaliseren in elke gewenste graphic, waaronder bedrijfslogo’s, stadswapens, huisstijluitingen en patronen. In de meeste gevallen kan dergelijk maatwerk zelfs kosteloos worden verzorgd, afhankelijk van het document dat hiervoor wordt aangeleverd door de opdrachtgever. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Personalisatie Lily Pads
Personalisatie Lily Pads
Personalisatie Lily Pads
Personalisatie Lily Pads

Bron foto’s boven en linksonder: Waterplay Solutions Corp.

Meer weten?
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming of gemeente? Bekijk onze productpagina of neem contact op voor advies op maat: +31 (0) 79 206 5060.

Dé partner voor spelen op, rond, met en in water
Watergames & More levert turn-key waterattracties, waaronder Spray Parks, van ontwerp tot en met montage en onderhoud. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. De opdrachtgever wordt gedurende het hele proces volledig ontzorgd. Met de juiste vertaling van de individuele wensen in het ontwerp, hoogwaardige producten en vakkundige mensen, wordt elke uitbreiding, vervanging of nieuwe aanschaf gegarandeerd een succesvolle attractie.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Watergames & More dan op LinkedIn, of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact