Nieuws

Seizoensactie: optimaliseer nu de attractiewaarde voor het nieuwe seizoen

Leestijd: 1,5 minuten
Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten.

Gezien de toenemende vraag naar binnenlandse dagjes uit en om de concurrerende locaties in de buurt vóór te blijven, is het nu meer dan ooit van belang om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Watergames & More denkt graag mee met recreatiebedrijven hoe zij ook aankomend seizoen hun attractiewaarde kunnen optimaliseren.

In het najaar van 2020, normaalgesproken dé tijd van beurzen en bijeenkomsten, bleek het helaas niet mogelijk om elkaar persoonlijk op evenementen te ontmoeten. Wij begrijpen dat het maken van plannen voor aankomend seizoen wel gewoon doorgaat. Daar helpen wij natuurlijk graag mee! Neem contact met ons op voor een aantrekkelijke seizoensactie op maat, zodat u uw gasten binnenkort extra attractiewaarde kunt bieden met een waterglijbaan of Spray Park!

Spray Parks
Spray Parks zijn waterspeelplaatsen met o.a. interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee individueel of in groepsverband gespeeld kan worden. Door combinaties van waterstralen, geluid, oorzaak-gevolg relaties en elementen die 360˚ kunnen draaien, wordt het waterspel buitengewoon interactief.

Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd, waardoor het een bijzonder veilige speelomgeving biedt. Bovendien is een Spray Park duurzaam, omdat het weinig water- en stroom verbruikt en nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt.

Waterglijbanen
Watergames & More heeft een eigen productlijn van waterglijbanen ontwikkeld. We hebben de beste eigenschappen van verschillende producten samengevoegd en daarmee een unieke productlijn opgezet, die hoge kwaliteit en een optimale beleving combineert. We gebruiken onder andere hoogwaardig glasvezelversterkt polyester, dat we volledig in eigen beheer maken. Bovendien zijn onze waterglijbanen onderhoudsvriendelijk en duurzaam, wat u en uw gasten verzekert van jaren waterpret.

Referenties
Benieuwd naar hoe anderen de attractiewaarde van hun locatie omhoog tilden door waterspel toe te voegen?

Meer informatie en advies op maat
Bent u benieuwd naar de seizoensactie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact