Nieuws

Spray Park Zwembad de Kimpel

Ook in België blijft Watergames & More actief in het realiseren van innovatieve Spray Parks om diverse dagrecreatie tot een hoger speelniveau te tillen. Maatwerk Spray Parks zoals dit project, zijn duurzaam, laag in verbruikskosten en dus een ideale investering.

Watergames & More heeft een aanbesteding gewonnen in België om een Spray Park te mogen ontwikkelen en bouwen voor Zwembad de Kimpel. Dit betreft een sleutelklaar maatwerk Spray Park, waarin wij deze interactieve waterspeelplaats hebben ontworpen, zullen leveren en plaatsen. Hierbij wordt het gehele project uit handen genomen en wordt Zwembad de Kimpel ontzorgd tot het park opgeleverd wordt.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse waterbogen (“Water-O”) en sproei-installaties (Ground Sprays) en bovengrondse elementen zijn ontworpen in een vrolijk kleurenpalet. Als finishing-touch worden in de zachte Polysoftvloer leuke special shapes verwerkt in de gebruikte kleuren en thematisering. Denk hierbij aan de vormen van zeesterren en schildpadden. Aanstaand voorjaar zal dit mooie park worden gerealiseerd.

Spray Park Zwembad De Kimpel

Spray Parks zijn innovatief en duurzaam. Ze zijn laag in water- en stroomverbruik en daarmee de ideale investering voor een uitbreiding in het waterspeelplezier van uw bezoekers. Er is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig zoals bij bassins, waarmee een Spray Park ook financieel aantrekkelijk is. Bijkomend voordeel is het lage gebruik van chemicaliën.

De Polysoftvloeren zijn een plezierige ondergrond om op te lopen en zijn stroef om onnodig uitglijden te voorkomen. Op deze manier is dit waterspeelpark zelfs voor de allerkleinste veilig. Watergames & More is een gespecialiseerde en ervaren partner voor maatwerk Spray Parks, ook voor rolstoelvriendelijke projecten zoals voor recreatiedomein Zilvermeer.

Er kan voor elk budget een spetterend Spray Park worden ontworpen dankzij de totaaloplossing waarbij Watergames & More over alle specialiteiten beschikt in eigen huis. Nieuwsgierig geworden naar de vele voordelen, wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor uw kunnen ontwerpen? Bekijk snel onze Spray Park pagina.

Bijgevoegde foto is het digitale design voor het Spray Park van Zwembad de Kimpel.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact