Nieuws

Familieglijbanen voor elk budget

Aankomend voorjaar zijn twee mooie locaties een familieglijbaan rijker. Watergames & More kan ook bij een kleiner budget en met beperkte middelen een mooi project mogelijk maken en het familiezwemplezier vergroten. Deze projecten worden in samenwerking met eigen beheer en met behulp van vrijwilligers gerealiseerd.

Zwembad Leussinkbad

Voor dit project zetten lokale vrijwilligers zich massaal in en werd het dankzij donateurs en gemeentesubsidies mogelijk om een mooie familieglijbaan te kunnen aanschaffen. Watergames & More zal voor dit zwembad in Laren de glijbaan leveren en plaatsen. Alle overige zaken worden door de vrijwilligers opgepakt, wat resulteert in het drukken van de totale kosten.

Camping De Moesberg

Bij deze camping in Nijensleek staat een soortgelijk project in de planning. Hier komt ook een familieglijbaan waarin Watergames & More de levering en de plaatsing zal verzorgen. De overige taken worden in eigen beheer met zelf gekozen partners van Camping De Moesberg verzorgd.

Ook bij kleiner budget wordt er dankzij Watergames & More iets moois neergezet!

Familieglijbaan Watergames & More

Watergames & More kan dus ook mooie projecten bieden voor zwembaden met een kleiner budget en/of met beperkte middelen. Er is altijd meer mogelijk dan vooraf gedacht wordt. Bij dit soort projecten kunnen eigen samenwerkingspartners gekozen worden, waardoor veel zelf verzorgd kan worden. Beide familieglijbanen staan gepland voor het begin voorjaar 2018. Bijgaande foto’s zijn een sfeerimpressie van eerder gerealiseerde familieglijbanen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact