Nieuws

Sfeervolle inrichting familiebad

Voor Vakantiepark De Beerze Bulten zal Watergames & More dit voorjaar de complete nieuwe speelinrichting voor het nieuwe familiebad realiseren. Compleet met maatwerk waterglijbanen en waterspeeltoestellen uit het programma van Waterplay.

Het gaat hier om een familiebad waar voornamelijk ouders met hun peuters/kleuters zullen ontspannen en genieten van al het moois wat spelen met water te bieden heeft. Het familiebad zal circa 200 m² groot worden en is volledig uitgerust met innovatieve en interactieve waterspeeltoestellen.

Voor dit project hebben wij verschillende maatwerk speelelementen en kleine waterglijbanen ontworpen en waterspeeltoestellen van Waterplay toegepast. Daarnaast zijn er verschillende decoratieve objecten ontworpen die de binnenruimte de door de opdrachtgever gewenste sfeer geven.

Watergames & More realiseert herinrichting familiebad Beerze Bulten

Zoals te zien is op deze artist impressie van het totale ontwerp, zijn over het gehele bad evenwichtig verdeeld waterspeeltoestellen toegevoegd. Waar de ouders met hun kinderen ook spelen, er zijn genoeg leuke en spannende toestellen om plezier aan te beleven. Er komt ook een Discovery Stream van Waterplay, zodat al spelende de effecten van stromend water kunnen worden ontdekt.

Bijzonder aan dit project is het gebruik van standaard Waterplay toestellen in combinatie met de op maat gemaakte glijbanen en speelobjecten. Watergames & More creëert hiermee een compleet unieke totaalervaring. Dit speciale project is momenteel in uitvoering en productie, de uiteindelijke oplevering zal in het voorjaar zijn.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact