Nieuws

Naast Spray Park nu ook speelstructuur met waterglijbanen voor Historyland

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie en attractieparken

In de zomer van 2019 heeft Watergames & More een outdoor Spray Park in Museum Historyland opgeleverd. Deze interactieve waterspeelplaats, met een oppervlakte van 113 m² (201 m² inclusief overspray zone), heeft een water spuwende dinosaurus als middelpunt. Vanwege het succes van het huidige Spray Park en de prettige relatie tussen Stichting Historyland en Watergames & More, heeft Historyland ons nu verzocht om een tweede waterspeeltuin te realiseren in het museumpark. Dit keer gaat het om een volledig gethematiseerde speelstructuur met twee waterglijbanen. Lees hieronder meer…

Volledig gethematiseerd
De nieuwe speelstructuur in Historyland zal een hoge en lage waterglijbaan bevatten, beide van het type 1.2 (ook wel Watergames & More Adventurers genoemd). Daarnaast zorgen de grondspuiters, een kantelemmer, een waterwiel en een waterval voor de aanvullende waterpret. Een kruipbuis en diverse trappetjes maken de waterspeelstructuur compleet.

De waterspeelplaats, van totaal ongeveer 100 m², wordt volledig gethematiseerd. Zo wordt het dakje van de speelstructuur decoratief afgewerkt met kunstbladeren en worden aan de constructie enkele takken van polyester gemonteerd. Op de daken worden 3D bevers geplaatst.

Volledig passend bij het beverthema, worden er palen met afgeschuinde punten aangebracht en krijgt de speelstructuur hier en daar een ‘houtlook-afwerking’ c.q. ‘boomstammen-motief’. Onderstaande afbeelding geeft een impressie van het ontwerp:

Turn-key oplevering van de waterspeelplaats
Watergames & More zal de beton- en grondwerken verzorgen, inclusief de ontgraving en het bekisten, bewapenen, storten en gebezemd afwerken van de betonvloer. Ook de installatietechnische werkzaamheden worden door ons geregeld: het leidingwerk, de complete waterbehandelingsinstallatie en de buffer- en techniekkelder en het aansluiten van de attractie- en circulatiepompen wordt allemaal uit handen genomen voor Historyland. Uiteraard valt ook de (af)montage en het proefdraaien van de waterspeelstructuur onder onze turn-key opleveringsservice.

De verwachte oplevering van de nieuwe waterspeelplaats is vóór de start van het zomerseizoen in 2021.

Meer informatie en advies op maat
Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact