Nieuws

La Piscine Les Dauphins vervangt oude waterglijbanen

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden

Als onderdeel van een grote zwembadrenovatie van het zwembad ‘La Piscine Les Dauphins’ in Mouscron (België) realiseert Watergames & More twee nieuwe waterglijbanen met een verschillend verloop. De twee nieuwe waterglijbanen vervangen de oude waterglijbanen die door de aannemer worden gesloopt. Met de twee nieuwe waterglijbanen wil het zwembad moderniseren. Voor de realisatie van dit project heeft AAVO Architects met inbreng van Watergames & More een renovatieplan uitgewerkt voor de waterglijbanen, waarbij een deel van de bestaande staalconstructie opnieuw gebruikt wordt om de nieuwe waterglijbanen mee te realiseren. Voor dit project werkt Watergames & More als onderaannemer van het bouwbedrijf Interconstruct.

Omdat er van het bestaande zwembad geen tekenwerk beschikbaar was, is gebruik gemaakt van een 3d scan. Met de 3d scanner is een beeld gemaakt van de driedimensionale omgeving van het zwembad, zoals ook een fotocamera met flitser dat doet, met als extra dat van elke vastgelegde punt in de ruimte ook de afstaand tot het apparaat is vastgelegd. Deze 3d scan is vervolgens ingeladen door ons in-house design team voor de engineering van de waterglijbanen. Door te werken met een 3d scan is ons design team in staat om tot de millimeter nauwkeurig een ontwerp uit te werken.

Bij Watergames & More vinden we het belangrijk om de opdrachtgever zo optimaal mogelijk te bedienen. Hierin proberen we altijd rekening te houden met de moedertaal van onze opdrachtgever. Zo verzorgen we voor het project in Mouscron alle documentatie en schriftelijke afstemming in het Frans.

De planning is dat in mei wordt gestart met het monteren van de waterglijbanen. Medio juni zullen de waterglijbanen vervolgens worden gekeurd en opgeleverd.

Bent u benieuwd naar een glijbaan voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

03 feb 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Steeds meer families zien waterspel als vermaak als een vereiste om een vakantie te boeken. Daarmee is waterspel een “must-have” voor iedere vakantiepark. Enkele manieren om ...
01 feb 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden Ter vervanging van de oude waterglijbaan van het Optisport Sloterparkbad realiseert Watergames & More een nieuwe waterglijbaan. De oude waterglijbaan was meer dan 20 jaar oud en a...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact