Nieuws

Verrassend waterpret in uw zwembad

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken

Heeft u wel eens het gevoel dat uw zwembad een beetje saai is geworden? Dat de bezoekers snel verveeld raken en weglopen? Wij begrijpen dat. Een zwembad is natuurlijk een heerlijke plek om af te koelen op een warme dag, maar het kan ook een beetje eentonig worden. Zeker als er geen uitdaging is voor de bezoekers.

Maak uw eigen waterparcours met onze inflatables! Dit zijn opblaasbare speeltoestellen voor op het water. Ze zijn de perfecte manier om uw zwembad nieuw leven in te blazen. Ze bieden uitdaging en plezier voor alle leeftijden, en ze zijn snel leverbaar.

Inflatables zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden en voor elk diepte water. Een aantal toestellen zijn zeer geschikt voor standaard zwembaden van 25m lang met een waterdiepte van 2m of minder. Onderstaande basisparcours zijn geschikt voor een standaard zwembad. De toestellen zijn licht en passen in een waterdiepte van 2m of minder.

Twijfelt u of zo’n speeltoestel voor uw locatie geschikt is, neem dan gerust contact met ons. Wij zijn er voor u, om u te helpen met uw uitdaging.

Waterdiepte: 5’6″ (1,5m)
Toestellen:

Waterdiepte: 5’6″ (1,5m)
Toestellen:

Waterdiepte: 5’6″ (1,5m)
Toestellen:

 • Ze brengen uitdaging en plezier: Inflatables zijn niet alleen leuk, maar ook uitdagend. Ze zorgen ervoor dat uw bezoekers zich vermaken en dat ze langer in uw zwembad blijven.
 • Ze zijn attractief: Inflatables zijn een echte eyecatcher. Ze trekken bezoekers aan en maken uw zwembad een stuk interessanter.
 • Een inflatable opzetten en afbreken is zo gedaan.
 • Geen kans op beknellingsgevaar vanwege slimme veiligheidstoepassingen.

U profiteert snel van uw aankoop. De inflatables zijn snel leverbaar. Zo kunt u het aankomend zwemseizoen er al van profiteren! Wilt u meer informatie, offerte aanvragen of een bestelling plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en projecten van Watergames & More door ons te volgen op LinkedIn of door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

18 apr 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Voeg waterpret toe aan uw zwembad met inflatables! Dit zijn opblaasbare speelelementen die op het water voor zowel binnen- als buiten...
12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact