Nieuws

Inflatables: de perfecte toevoeging voor uw zwembad

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Voeg waterpret toe aan uw zwembad met inflatables! Dit zijn opblaasbare speelelementen die op het water voor zowel binnen- als buitenzwembaden gebruikt kunnen worden. Het is dé perfecte manier om de zomer van uw gasten onvergetelijk te maken.

Watergames and More is in samenwerking met Union Aquaparks de leverancier van inflatables. We bieden een breed scala opblaasbare speeltoestellen aan, geschikt voor iedere locatie. Daarnaast zijn ze ook nog eens snel leverbaar waardoor uw gasten aankomende zomer er al van kan profiteren!

Inflatables zijn veel meer dan alleen opblaasbare speeltoestellen. Het zijn enorme elementen die in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn, zoals een watertrampoline, glijbanen, klimmuren en obstakels. Deze speeltoestellen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Ze bieden niet alleen plezier en entertainment, maar ook een fysieke uitdaging en een geweldige manier om fit te blijven. Het is een geweldige manier voor uw gasten om de zomer door te brengen met hun familie en vrienden.

Inflatables van Union Aquaparks onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en hun modulaire elementen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen en te verwisselen. Het materiaal van de Union inflatables is een kwalitatief PVC-doek, TÜV gecertificeerd. De UV beschermers en schimmelwering staan garant voor een lange gebruiksduur. De drop-stitch naden houden de elementen zelfs onder hoge druk in vorm. Hierdoor blijven de inflatables van Union langer op druk dan de gemiddelde opblaasbare speelelementen in de markt.

Dankzij de antislip textuur hebben gebruikers een betere grip. Slimme veiligheidstoepassingen voorkomen dat de elementen op het water kunnen worden geopend; zo is er geen kans op beknellingsgevaar.

Maak deze zomer onvergetelijk voor uw gasten en bestel nu inflatables bij Watergames and More. Neem contact op via info@watergamesandmore.com! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

05 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie Voor de start van de zomervakantie 2022 heeft Watergames & More diverse spray parks zowel nationaal als internationaal gerealiseerd bij onder...
31 jan 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Zwembaden Op zoek naar waterspeeltoestellen die uw gasten een onvergetelijke tijd geven bij het bezoek aan uw zwembad? Dan zijn inflatables zeer geschikt voor uw locatie! Inflatab...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact