Nieuws

Het beursseizoen is begonnen: ontmoet Watergames & More in binnen- en buitenland

Het beursseizoen is geopend! De komende maanden is Watergames & More te vinden op diverse beurzen in binnen- en buitenland en kunt u ons ontmoeten. Kom langs en ontdek de wereld van het mooist denkbare speelgoed; water. We genieten nu nog van de zomer, maar daarna trappen het seizoen af met de EAS in Amsterdam en de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Daarnaast kunt u ons vinden in Utrecht, Hardenberg en Stuttgart. Komt u ook?

Euro Attractions Show (EAS), Amsterdam
Tijdens de Euro Attractions Show van 25 tot en met 27 september komen alle leiders op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren. Elk jaar komen zo’n 11.000 leasure professionals samen tijdens de EAS. Ook dit jaar is Watergames & More van de partij!

Euro Attractions Show (EAS)
25-27 september 2018
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam, Nederland

Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht
De Vakbeurs Openbare Ruimte (voorheen Dag van de Openbare Ruimte) is hét totaalevent voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Watergames & More is er op 26 en 27 september bij om te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor onder andere Spray Parks in de openbare ruimte.

Vakbeurs Openbare Ruimte
26-27 september
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht, Nederland

Zwembadbranche Dag 2018, Utrecht
Op 9 oktober is Watergames & More weer aanwezig op de Zwembadbranche Dag dag in Utrecht. Tijdens deze beurs komt de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven en de nieuwste ontwikkelingen en innovaties zullen besproken worden.

Zwembadbranche Dag
9 oktober
De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht, Nederland

Interbad, Stuttgart
Tijdens het tweejaarlijkse Interbad komen alle internationale publieke/private zwembaden en wellness centra bijeen om hun (nieuwe) producten te presenteren. Het publiek bestaat onder andere uit zwembadeigenaren, architecten, hotelmanagers en beheerders van sportcentra en zij komen naar de beurs om nieuwe producten te ervaren. Dit jaar kunt u Watergames & More ontmoeten tijdens Interbad in Stuttgart, Duitsland.

Interbad
23-26 oktober
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart, Duitsland

Recreatie Vakbeurs 2018, Hardenberg
Op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg treft u de gehele Nederlandse recreatiebranche. Tijdens deze dagen delen deelnemers en bezoekers volop kennis en demonstreren verschillende bedrijven uit alle hoeken van de recreatiebranche hun producten en diensten. Dit is de laatste kans van dit beursseizoen om Watergames & More te ontmoeten!

Recreatie Vakbeurs
27-29 november
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg, Nederland

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact