Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht

De Vakbeurs Openbare Ruimte (voorheen Dag van de Openbare Ruimte) is hét totaalevent voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Watergames & More is er op 26 en 27 september bij om te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor onder andere Spray Parks in de openbare ruimte.

26-27 september
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht, Nederland
Watergames & More: stand 3.1.15

Wilt u meer informatie over deze beurs of bent u benieuwd wat we u daar kunnen vertellen? Neem gerust contact met ons op!

Een Spray Park uitzoeken is leuk, maar waar moet u beginnen? Naast een spetterend Spray Park in de openbare ruimte, kunt u ook een interactieve waterspeelplaats toevoegen aan uw zwembad of recreatiepark. Ontdek de mogelijkheden van een Spray Park en doe vooral inspiratie op voor een publiekstrekker op uw eigen locatie.

Waterpret is het leukst wanneer jong en oud onbezorgd kunnen genieten van betrouwbare producten. Watergames & More heeft een breed aanbod aan Europees gecertificeerde producten, ook voor onze Spray Parks. Zo bent u verzekerd van een veilige speelomgeving, waarin uw gasten zich uitstekend zullen vermaken. Welke doelgroep u ook aanspreekt, Watergames & More biedt u uiteenlopende toestellen van Waterplay voor het Spray Park waarmee u uw recreatiepark, zwembad of openbare ruimte op de kaart zet. Daarnaast hebben we ook diverse andere producten voor waterpret op uw eigen locatie.

Wilt u meer informatie over deze beurs of bent u benieuwd wat we u daar kunnen vertellen? Neem gerust contact met ons op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact