Nieuws

Twee gloednieuwe waterglijbanen voor zwembad De Peppel

Om bezoekers extra zwemplezier te bieden, krijgt zwembad De Peppel in de gemeente Ede twee gloednieuwe waterglijbanen. De nieuwe glijbanen zijn uitdagend voor alle leeftijden: pret gegarandeerd. Watergames & More is vanaf het ontwerp tot realisatie en oplevering betrokken bij het project.

Challenger met Dazzler
De eerste glijbaan die in opdracht van de gemeente Ede wordt gerealiseerd in zwembad De Peppel is Challenger met daarbij een Dazzler van circa 79 meter lang en 10 meter hoog. De Challenger is een buisglijbaan en is volledig uitgerust met LED-lichteffecten, een start-stopsysteem, gethematiseerde geluidseffecten en een competitieve touch game. Door de glijbaan heen zijn touch points verwerkt die de bezoeker tijdens zijn snelle rit moet proberen te raken. Aan het eind van de rit wordt de score getoond op een scorebord. Hoe meer points hij raakt, hoe hoger de score! Hierdoor blijven de gasten zichzelf én elkaar uitdagen om de beste score neer te zetten.

Om een ervaring te creëren die de badgasten nooit meer vergeten, wordt aan de Challenger de Dazzler toegevoegd. Bezoekers glijden vanuit de Challenger de Dazzler binnen en glijden dan, zoals bij een trechter, tegen de wanden omhoog net zolang tot ze de Dazzler weer uitgaan. Tijdens de gehele glijbaanrit wordt ook de tijd gemeten. Gasten kunnen zichzelf en elkaar uitdagen om naast de beste score, ook het snelheidsrecord neer te zetten. Uitdaging gegarandeerd!

Waverider
Daarnaast krijgt zwembad De Peppel een Waverider. Deze familieglijbaan is circa 12 meter lang en start op een hoogte van circa 3 meter. De familieglijbaan heeft twee glijvlakken van 2 meter breed en is daardoor extra breed. Op de Waverider kun je met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. Het is dan ook de ideale attractie voor jong en oud! Bijgaande foto’s zijn een sfeerimpressie. De uiteindelijke kleuren van de glijbanen worden bepaald door de gemeente Ede.

Geef uw zwembad een boost
Met deze nieuwe waterglijbanen geeft de gemeente Ede de speelwaarde van zwembad De Peppel een boost. Watergames & More kan ook de speelwaarde van uw zwembad een boost geven met een nieuwe waterglijbaan. Bekijk de mogelijkheden met waterglijbanen op onze productpagina of neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact