Nieuws

Oplevering waterparadijs vakantiepark De Krim in zicht

05-04-2017, Texel – De oplevering van het waterparadijs begint in zicht te komen voor vakantiepark De Krim op Texel. Het overdekte Spray Park in combinatie met maar liefst vier GoH2O glijbanen is al geruime tijd in voorbereiding. Dit voorjaar worden alle toestellen van het Spray Park gemonteerd en zullen ook de glijbanen geplaatst worden. 

Bijna een jaar is er druk gewerkt aan dit bijzondere project. Het is een mooi voorbeeld van hoe verschillende producten samen tot één sensationele waterspeeltuin leiden. De aanname dat Spray Parks alleen buiten geplaatst kunnen worden, is daarmee ook ontkracht. De Spray Parks van Waterplay lenen zich ideaal voor overdekte locaties. Bij zwembad In de Bandert in Echt wordt dit voorjaar ook een binnen-Spray Park gerealiseerd. Het grote voordeel van een binnen-Spray Park is dat kinderen er het hele jaar van profiteren, omdat het niet weersafhankelijk is.

Waterplezier, het hele jaar door

Het indoor Spray Park bij vakantiepark De Krim heeft een afmeting van 100m2 en is geheel gethematiseerd met elementen die kenmerkend zijn voor Texel. Onder andere een vuurtoren, zeehond, meeuw en schaap komen terug in het ontwerp. De watertoestellen in het Spray Park zijn interactief en uitgerust met diverse speakers. Door het activeringsmechanisme ‘Maestro’ te activeren, zijn er in delen van het Spray Park geluiden te horen die met het onderwerp Texel te maken hebben.

Voor ieder wat wils

Het waterparadijs is compleet met vier spetterende waterglijbanen: een Waverider, Traveller, Challenger en Wild River. De glijbanen komen allemaal uit de eigen productlijn van Watergames & More, genaamd GoH2O en worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. De glijbanen worden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

De glijbanen zijn elk gericht op een andere doelgroep. Zo is er altijd een boeiende attractie voor het gevarieerde publiek dat vakantiepark De Krim bezoekt. De GoH2O Waverider is geschikt voor alle leeftijden. De familieglijbaan is drie meter breed en er mogen meerdere personen tegelijkertijd vanaf gaan. Hierdoor kunnen ook jonge kinderen samen met hun ouders genieten van de beleving van een glijbaan.

Spanning en avontuur

Bezoekers die voor wat meer uitdaging willen gaan, kiezen voor de GoH2O Traveller. De Traveller glijbaan heeft een spectaculair trechterelement en is uitgerust met diverse daglichteffecten. Gasten glijden met een tube door de 1400 mm brede buisglijbaan, die uiteindelijk uitmondt in de trechter.

De GoH2O Challenger is net als de Traveller gemaakt voor echte durfallen. De glijbaan bevat verschillende multimedia-effecten die de rit sensationeel maken. Zo zorgt de LED-verlichting voor een bijzonder effect en voegen de touch points een competitief element toe. Afhankelijk van het aantal touch points dat de bezoeker in de glijbaan heeft aangeraakt, staat de hoogte van zijn score op het display dat aan het eind van de glijbaan hangt. Daarnaast zien bezoekers zelfs de snelheid waarmee ze door de glijbaan gegleden zijn. Door dit spelelement blijven gasten zichzelf én anderen uitdagen om steeds een betere score te behalen.

Wildwaterbaan

De vierde glijbaan is een 55 meter lange GoH2O Wild River. Deze spetterende wildwaterbaan leidt gasten langs vier bassins van elk 6 meter breed en eindigt in een catch unit. Het overdekte Spray Park in combinatie met de vier unieke waterglijbanen, maken vakantiepark De Krim een speelparadijs voor jong en oud. Deze zomer is het dan eindelijk zo ver: het waterparadijs wordt geopend voor publiek. Tot die tijd zetten we ons in om dit prachtige speelgebied op technisch vlak te installeren.

Bent u ook zo enthousiast over dit project? Neem contact op of neem een kijkje op de Spray Park of waterglijbaanpagina.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact