Nieuws

Twee nieuwe Challenger waterglijbanen voor zwembad De Blauwe Golf

Om bezoekers extra spektakel te bieden, investeert zwembad De Blauwe Golf in twee gloednieuwe GoH20 Challenger buisglijbanen. Door de hoogte van één van de twee glijbanen, moet zelfs de toren van het zwembadgebouw verhoogd worden. De glijbanen zullen een uitdagende en spectaculaire aanvulling worden op het zwembad.

Vervanging van huidige glijbaan

Een van de twee nieuwe glijbanen vervangt de huidige glijbaan. De glijbaan krijgt een buisdiameter van 1200 en bevat een cone-element dat zorgt voor een sensationele glijbaanrit. Het startplatform blijft op dezelfde hoogte als de huidige glijbaan en de kleuren worden blauw en oranje. Op het moment dat bezoekers uit de glijbaan komen glijden, wordt een spetterende foto gemaakt. De foto kunnen bezoekers direct op social media delen of naar zichzelf versturen per email.

Nieuwe GoH20 Challenger

De tweede glijbaan die geplaatst wordt, heeft een buisdiameter van 1000 en start hoger dan de huidige. Om dit mogelijk te maken, wordt de toren van het zwembadgebouw verhoogd. Beide glijbanen zijn uitgerust met elk verschillende multimediaeffecten. In de deze glijbaan kan de interactieve touch game gespeeld worden, waarbij bezoekers tijdens hun glijbaanrit zo veel mogelijk touch points moeten aanraken. Naast de score die bezoekers tijdens hun rit hebben behaald, staat ook de doorkomsttijd op een scherm weergeven. Dit biedt gasten keer op keer de uitdaging om hun score én snelheid te verbeteren en met elkaar op een sportieve manier de uitdaging aan te gaan.

Oplevering beide glijbanen

De opdrachtgever wil graag dat de uitvoering in maart 2018 begint, zodat overlast voor het zwembad en de bezoekers zo veel mogelijk kan worden beperkt. De twee glijbanen zijn gereed voor gebruik in het voorjaar van 2018.

Wilt u meer informatie over dit project of is uw eigen zwembad ook aan vernieuwing toe? Neem contact op met Watergames & More of lees alles over onze GoH20 waterglijbanen op de website.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact