Nieuws

Een spetterende waterspeelplaats voor Landgoed de Berenkuil

Landgoed de Berenkuil in Grolloo, Drenthe, gaat zorgen voor onvergetelijke vakanties voor haar bezoekers. Watergames & More gaat voor de camping een interactieve waterspeelplaats voor kinderen van jong en oud realiseren. Het Spray Park zal volledig worden aangepast aan de Drentse omgeving.

Elk Spray Park kan volledig naar eigen wens worden ingericht. U bepaalt welke toestellen en kleuren er op de speelplaats komen, daardoor is elk Spray Park uniek. Alle elementen in het Spray Park van Landgoed de Berenkuil verwijzen naar de provincie Drenthe, waardoor de waterspeeltuin helemaal aansluit op de uitstraling en locatie van de camping. De ondergrond verwijst naar de zandgronden, het stroompje naar de riviertjes en beekjes en de zwerfkeien naar de hunebedden. Hierdoor wordt het Spray Park onderdeel van de omgeving.

Landgoed de Berenkuil

Verrassende speelelementen
Het Spray Park krijgt een oppervlakte van 180 vierkante meter en bevat speeltoestellen van Waterplay voor kinderen van alle leeftijden. Oudere kinderen kunnen spelen met de diverse Ground Sprays, die volgens een aantal programma’s aan en uitschakelen. Elke paar minuten draait er een ander programma, waardoor het voor kinderen keer op keer een verrassing wordt waar het water vandaan komt. Jongere kinderen kunnen hun hart ophalen bij de Discovery Stream: een dynamische kreek vol spannende uitdagingen die inspeelt op de fascinatie van kinderen voor stroompjes en beekjes. De verschillende toestellen zetten aan tot langdurig en veel bewegen en voeden de nieuwsgierigheid van kinderen.

Veilig en duurzaam
Het ontbreken van stilstaand water in een Spray Park zorgt voor een veilige speelomgeving. Het water loopt direct weg in de aanwezige afvoerputten en daardoor ontstaat er geen verdrinkingsgevaar. Daarnaast biedt de vloer voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. De toestellen zijn duurzaam en naadloos afgewerkt en kunnen tegen een stootje.

Ook is een Spray Park een goede keuze voor het milieu. De toestellen schakelen automatisch uit als er geen kinderen aan het spelen zijn. Het water- en stroomverbruik kan hierdoor laag worden gehouden. Door het lage watergebruik zijn er geen complexe waterbehandelingsinstallaties en minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. Zodra er kinderen komen spelen, schakelen de toestellen zichzelf snel weer in.

Landgoed de Berenkuil

Volledige ontzorging
Watergames & More zal het Spray Park turn-key opleveren. Dat betekent dat wij Landgoed de Berenkuil volledig ontzorgen door het gehele traject uit handen te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, levering en montage van het Spray Park inclusief de bijbehorende voorzieningen, zoals waterzijdige installaties en bouwkundige werkzaamheden. De 3D-impressies geven een indicatie van het Spray Park bij Landgoed de Berenkuil. Naar verwachting wordt het Spray Park rond Hemelvaart opgeleverd. Precies op tijd voor het zomerse kampeerseizoen!

Bent u benieuwd wat Watergames & More voor uw camping kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact