Nieuws

Outdoor Spray Park Vakantiepark Schaijk opgeleverd

20-02-2019

Vanaf deze voorjaarsvakantie wordt geen vakantie meer hetzelfde bij Vakantiepark Schaijk van Roompot Vakanties in Noord-Brabant. Watergames & More leverde vorige week het gloednieuwe outdoor Spray Park op. Hiermee laat het vakantiepark zien dat zij vooruitstrevend zijn. Kinderen van jong tot oud kunnen vanaf nu zorgeloos spelen in het Spray Park. Waterpret gegarandeerd!

De sprayzone van het outdoor Spray Park bij Vakantiepark Schaijk heeft een totale oppervlakte van 80 m² en bevat diverse toestellen van Waterplay. Kinderen van alle leeftijden kunnen onbezorgd spelen met bijvoorbeeld de Water Leaf, Sneaky Soaker en Splash Blasters. Door het ontbreken van stilstaand water ontstaat er geen verdrinkingsgevaar. Bovendien biedt de vloer voldoende weerstand om onnodig uitglijden te voorkomen.

Vooruitstrevend vakantiepark
Met de realisatie van de interactieve waterspeelplaats laat het vakantiepark zien vooruitstrevend te zijn op het gebied van duurzaamheid. Een Spray Park voegt namelijk niet alleen extra speelwaarde toe aan een locatie, maar is ook een goede keuze voor het milieu. Het water- en stroomverbruik van een Spray Park is laag en ook zijn er geen complexe waterbehandelingsinstallaties nodig. Hierdoor zijn er ook minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden.

Volledige ontzorging
Watergames & More was tijdens het project verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en de waterzijdige installaties voor het Spray Park. Wij namen het gehele traject van ontwikkeling tot oplevering uit handen en daarmee konden wij Vakantiepark Schaijk volledig ontzorgen. Het Spray Park is turn-key opgeleverd. Precies op tijd voor de start van het vakantieseizoen!

Watergames & More kan voor elk budget een Spray Park ontwikkelen dankzij de totaaloplossing: wij beschikken over alle specialiteiten in eigen huis. Wilt u ook een spetterende waterspeelplaats op uw locatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op Twitter en LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact