Nieuws

Trend: de beleving van waterglijbanen

Interessant voor zwembaden, architecten en adviesbureaus.

Om de veeleisende bezoekers van tegenwoordig aan te trekken en langer te laten verblijven, onderscheiden recreatieondernemers zich steeds vaker met een spectaculaire waterglijbaan. Bij ons staat beleving centraal, zowel voor u als opdrachtgever, als voor uw gasten. Daarom zijn de waterglijbanen van Watergames & More uitdagend, razendsnel en bevatten ze spectaculaire licht- en geluidseffecten. Voor uw bezoekers een avontuur, voor u een waardevermeerdering waarmee u de attractiewaarde van uw locatie verhoogt. Eerder gaven we al inzicht in verschillende typen glijbanen. Bekijk wat er mogelijk is om van uw waterglijbaan een unieke beleving te maken.

Spectaculaire lichteffecten
Donkere buisglijbanen zijn met de glijbanen van Watergames & More verleden tijd. In onze glijbanen kunnen prachtige figuren, teksten en andere vormen worden gecreëerd met behulp van daglicht en LED-verlichting. U kunt er, voor een spectaculaire sensatie zowel binnen als buiten de glijbaan, voor kiezen om delen van de glijbaan geheel doorzichtig te maken. De bijzondere daglichteffecten zorgen voor een fantastische glijbaanrit die bezoekers zullen doen terugkeren naar uw recreatiepark of zwembad.

Interactieve Touch Points
Interactieve touch points in de glijbaan creëren een competitief spelelement voor jong en oud. Touch points lijken op handjes die door de glijbaan heen zijn verwerkt. Het is de bedoeling dat gasten gedurende hun razendsnelle glijbaanrit zo veel mogelijk van deze touch points aanraken om de hoogst mogelijke score te halen.

beleving van waterglijbanen

Het scorebord aan het eind van de glijbaan geeft aan wat de score van de gasten is. Het bord toont daarnaast de rittijd, die keer op keer verbeterd kan worden. Op deze manier dagen gasten elkaar op een sportieve manier uit om steeds een snellere tijd neer te zetten en hun score te verbeteren.

beleving van waterglijbanen

Gethematiseerd licht en geluid
Daarnaast biedt u met thematisering uw gasten keer op keer een unieke glijbaanervaring. Bij het startplatform van de glijbaan hangt een touch screen waarop de bezoeker een thema kan kiezen voor tijdens de rit. Disco, Relax, Jungle of Formule 1? 

Zodra het startlicht op groen springt, begint een adembenemende rit. Alle geluid- en lichteffecten zijn aangepast aan het gekozen thema en zelfs de touch points veranderen mee. De verrassende veelzijdigheid van de thema’s zorgen ervoor dat geen enkele rit hetzelfde is.

Customize uw waterglijbaan
Daarnaast zijn er nog meer opties om van de waterglijbaan op uw locatie een spetterende attractie te maken. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een actiefoto in een spannende glijbaan? Deze foto kunnen de bezoekers vervolgens ook weer delen op social media, wat voor u als marketingmiddel werkt. Of door een stopwatch toe te voegen aan de waterglijbaan, worden bezoekers uitgedaagd om hun persoonlijk record en dat van anderen keer op keer verbreken. Bekijk hier wat u kunt doen om uw waterglijbaan te customizen.

Maak van uw glijbaan een unieke beleving
De glijbanen van Watergames & More combineren hoge kwaliteit met een optimale beleving. Een gave glijbaan die precies bij uw doelgroep(en) past, tilt uw recreatiepark of zwembad naar een hoger niveau. Bied uw gasten de beste kwaliteit en ultiem speelplezier! Bent u benieuwd wat voor een glijbaan we op uw locatie kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat. Volg ons daarnaast op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact