Nieuws

ZwembadBranche Dag in Utrecht is in aantocht

Morgen, woensdag 11 oktober, is het weer zo ver: dan vindt de jaarlijkse ZwembadBranche Dag plaats. Tijdens deze dag verzamelen de Nederlandse zwembadhouders en toeleveranciers zich in Utrecht om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De beurs wordt afgewisseld met diverse presentaties en workshops over onderwerpen die spelen in de branche. Ook Watergames & More is van de partij!

Dit jaar zijn we opnieuw te vinden op de ZwembadBranche dag in Utrecht. Op 11 oktober komt de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Tijdens deze dag worden verschillende lezingen gehouden waarbij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zwembaden besproken worden.

Op onze stand kunnen we u alles vertellen over ons eigen merk GoH20 waterglijbanen, Spray Parks en nog veel meer waterspelproducten. Eigenlijk alles om uw zwembad naar een hoger niveau te tillen! U bent daarom van harte uitgenodigd om met ons kennis te maken op stand 1.16.

ZwembadBranche Dag
11 oktober
DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542, DA
Utrecht, Nederland
Watergames & More: stand 1.16

Kunt u er helaas die bij zijn op 11 oktober? Bekijk dan de overige beurzen waar we dit najaar staan!

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Neem contact op
        Nieuwsbrief
        Volg ons via LinkedIn
        Volg ons via Facebook
        Volg ons via Youtube

        Andere

        Contact