Nieuws

ZwembadBranche Dag 2019

Leestijd: 1 minuut

Op dinsdag 8 oktober 2019 stond Evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht weer in het teken van de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement met een diversiteit aan stands op het beursplein en een inspirerend workshopprogramma. Meer dan 1000 branchegenoten kwamen bij elkaar om zaken te doen en om bij te praten met branchegenoten.

Ook familiebedrijf Watergames & More was op deze beurs aanwezig als standhouder. De beurs is druk bezocht en we hebben dan ook veel relevante contacten kunnen leggen. Relaties zijn bestendigd en we maakten kennis met nieuwe geïnteresseerden. We kijken op de ZwembadBranche Dag 2019 terug als een zinvolle dag.

zwembadbranche dag 2019

Spray Park
Watergames & More promootte diverse producten op de beurs, waaronder Spray Parks (interactieve waterspeelplaatsen). Bij enkele bezoekers hebben we vooral informatie gegeven over wat een Spray Park is, bij bezoekers waar dit relatief nieuwe product al bekend was hebben we inspiratie kunnen geven hoe een Spray Park (of elementen daarvan) een meerwaarde kunnen bieden aan een zwemlocatie. Hier leest u meer over Spray Parks en de mogelijkheden.

zwembadbranche dag 2019

& More: Floti
Familiebedrijf Watergames & More realiseert waterattracties zoals Spray Parks, waterglijbanen ‘& more’ zoals opblaasbare hindernisparcours (Floti). Op de ZwembadBranche Dag hebben we Floti extra gepromoot en zelfs een mooie beursaanbieding gemaakt. We boden een compleet Floti parcours aan voor €9.999,- in plaats van €14.000,-. We hebben nog 3 parcours over van deze aanbieding, welke tot eind deze week geldt. Interesse? Bestel dan vóór 12 oktober 2019 uw Floti parcours met korting. Neem voor meer informatie contact op met Marc via de contactgegevens die u hiernaast vindt.

zwembadbranche dag 2019

Uw attractiewaarde verhogen
Heeft u naar aanleiding van de beurs ideeën opgedaan voor een unieke waterattractie op uw locatie? Neem dan contact met ons op. Volg ons op LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van familiebedrijf Watergames & More.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube