Nieuws

Zwembad De Biezem in Laren breidt Spray Park uit

Het wordt weer op en top genieten van water bij zwembad De Biezem in Laren (NH). Het zwembad breidt namelijk haar huidige Spray Park uit met bovengrondse toestellen van Waterplay. De uitbreiding met bovengrondse toestellen geven het Spray Park een mooie upgrade.

Waterpret voor alle leeftijden
Kinderen van alle leeftijden kunnen onbezorgd spelen in het 120 m2 grote Spray Park. Het Spray Park is opgedeeld in drie zones: een zone voor peuters en kleuters, een zone voor kinderen tot 10 jaar en een zone voor tieners. Door het ontbreken van stilstaand water is er geen verdrinkingsgevaar en de vloer biedt voldoende slipweerstand om uitglijden te voorkomen.

Makkelijk uit te breiden naar eigen smaak
De eerste uitvoering van het Spray Park die Watergames & More in samenwerking met mensen van Stichting Binnensportaccomodaties Laren realiseerde, bestond alleen uit diverse Ground Sprays. Er was echter al in de voorfase nagedacht over uitbreidingsmogelijkheden. Voor de uitbreiding met bovengrondse elementen heeft zwembad De Biezem gekozen voor een Sneaky Soaker, Funbrella en Wiggly jr. Deze uitbreiding is mogelijk, omdat Spray Parks modulair uit te breiden zijn als alle voorzieningen vooraf zijn getroffen: er kunnen dan op ieder moment elementen worden toegevoegd. Zo kunt u met wat kleine aanpassingen uw Spray Park vergroten en het speelplezier verhogen en ieder seizoen iets nieuws bieden aan uw gasten.

Een Spray Park kan helemaal naar eigen wens worden ingericht, dus ook de kleuren van de toestellen kunt u bepalen. Waterplay biedt een breed assortiment standaard RAL-kleuren waaruit gekozen kan worden. Zit de kleur die u wilt er niet tussen? Ook kleuren buiten het standaard kleurassortiment zijn mogelijk. Watergames & More bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Totaaloplossing
Wij kunnen voor elk budget een spetterend Spray Park ontwikkelen en uitbreiden dankzij onze totaaloplossing. Watergames & More beschikt over alle specialiteiten in eigen huis. Wilt u meer weten over Spray Parks of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact