Nieuws

Indoor Spray Park vakantiepark Sunclass Durbuy

Vakantiepark Sunclass Durbuy in de Belgische Ardennen kan deze zomer veel speelplezier verwachten in haar zwembad. Watergames & More gaat voor het vooraanstaande vakantiepark een indoor Spray Park realiseren voor de allerkleinsten. Hierbij wordt het traject van ontwikkeling tot oplevering uit handen genomen en Sunclass Durbuy ontzorgd.

De interactieve waterspeelplaats met toestellen van Waterplay wordt geplaatst in de oude peuterhoek. Deze wordt gerenoveerd, gesaneerd en daarna omgetoverd tot een speelparadijs met diverse sproei-installaties en andere waterspeeltoestellen. Peuters kunnen hier onbezorgd spelen. De droge kunstvloer onder het park biedt namelijk voldoende slipweerstand, waardoor zij niet uit zullen glijden. Het water wordt direct afgevoerd, waardoor er geen verdrinkingsgevaar bestaat. Bovendien hebben de toestellen geen scherpe randen en kunnen ze tegen een stootje.

Duurzame keuze
Doordat Sunclass Durbuy kiest voor speeltoestellen van Waterplay voegen zij naast extra speelwaarde, ook duurzaamheid aan hun recreatiebad toe. De speeltoestellen gaan efficiënt om met water. Er is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig en door het lagere waterverbruik worden er ook minder chemicaliën verbruikt om het water op de juiste kwaliteit te houden. Daarom is een Spray Park financieel aantrekkelijk en een betere keuze voor het milieu.

Een Spray Park kan helemaal naar eigen wens worden ingericht en er kan een thema gekozen worden. Op de 3D-impressie is te zien hoe het park bij Sunclass Durbuy eruit zou kunnen komen te zien. Dit kan dus afwijken van de werkelijke situatie. De oplevering van het indoor Spray Park op het vakantiepark staat gepland voor eind juni: precies op tijd voor het zomerseizoen!

Totaaloplossing
Wij kunnen voor elk budget een spetterend Spray Park ontwikkelen dankzij onze totaaloplossing. Watergames & More beschikt over alle specialiteiten in eigen huis. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk snel onze Spray Park pagina of neem gerust contact op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact