Nieuws

Nieuw zwembad Vakantiepark De Krim Texel

18-12-2015, Texel – Er staan grote werkzaamheden op stapel bij Vakantiepark De Krim op Texel. In september 2016 wordt gestart met de bouw van een compleet nieuw zwembad.

Watergames & More kijkt met veel enthousiasme uit naar de aanleg van een indoor Spray Park en vier waterglijbanen van onze eigen brand GoH2O, waaronder een Wild River.

Indoor Spray Park

Het nieuwe Spray Park van Vakantiepark de Krim wordt het eerste indoor gerealiseerde Spray Park in Nederland. De nieuwe interactieve waterspeeltuin krijgt een oppervlakte van 100 m2 en wordt geheel in het thema ‘Texel’ uitgevoerd.

Zo bevat het Spray Park een interactieve geluidsmodule, gekoppeld aan decorplaten met afbeeldingen van een typisch Texels tafereel zoals een schaap, meeuw, zeehond en vuurtoren.

Door middel van Maestro, zoals dit activeringsmechanisme heet, wordt een deel van het Spray Park geactiveerd en wordt met geluiden, gegeven door een ingebouwde speaker extra spanning toegevoegd. De speeltoestellen zijn in hetzelfde thema uitgevoerd. Zo is er een anker, de boeg van een schip en diverse pluimen duingras die allemaal op eigen wijze water sproeien, voor kinderen om interactief mee te spelen!

Spectaculaire GoH2O waterglijbanen

Naast het Spray Park zal Watergames & More ook vier waterglijbanen van GoH2O realiseren. De eerste is een drie meter brede GoH2O Waverider. Deze familieglijbaan is een feest voor jong en oud.

Ook avontuurlijke durfallen worden op hun wenken bediend met de duizelingwekkende Dazzler. Deze Cone is in een GoH2O Traveller gebouwd, een buisglijbaan met doorsnede van 1400mm, waar gasten kunnen glijden met een tube, en is uitgerust met diverse daglichteffecten om extra spanning toe te voegen.

De Cone, een spectaculair trechterelement voegt een centrifugerend effect toe aan de sensatie die deze waterglijbaan biedt!

De derde waterglijbaan is een werkelijk interactieve beleving. Deze GoH2O Challenger is uitgerust met diverse multimedia-effecten waaronder LED verlichting een LED Display en diverse touch points, die samen een interactief spel vormen. Daarnaast wordt de snelste tijd van glijden bijgehouden via een geweldig scoresysteem.

Door voor het glijden één van de programma’s te kiezen verandert de waterglijbaan met één druk op de knop van een kleurrijke disco in een compleet andere sensatie.

Tot slot realiseren wij een uitdagende en prachtige Wild River, met een lengte van ca. 55,0 meter en vier bassins met elk een doorsnede van 6,0 meter. Deze bassins sluiten elke keer aan op uitdagende secties GoH2O van de wildwaterbaan. Zo ontstaat een veelzijdige, spetterende en unieke waterattractie!

De werkzaamheden voor het nieuw te realiseren zwembad van Vakantiepark De Krim zullen in september 2016 beginnen. Zodra de eerdere fases van de nieuwbouw gereed zijn volgt de installatie van het Spray Park en de GoH2O waterglijbanen. Het zwembad opent haar deuren voor het publiek in het voorjaar van 2017.

Met GoH2O wordt elke waterglijbaan een wervelend spektakel. GoH2O is ons eigen merk premium waterglijbanen. Wij hebben het gehele productieproces in eigen beheer: GoH2O is topkwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Ook als het om Spray Parks gaat kunnen wij als dé specialist een complete en sleutelklare oplevering verzorgen, waarbij wij eventuele bijkomende werkzaamheden of structurele aanpassingen in eigen beheer realiseren.

Met Watergames & More kan binnen ieder budget en op elke locatie een geweldige waterattractie gerealiseerd worden. Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden van GoH2O waterglijbanen, Spray Parks of een van onze andere producten? Bekijk dan onze productpagina’s voor meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact