Nieuws

Voor elk Spray Park een uniek ontwerp

Elk Spray Park dat Watergames & More realiseert, is uniek. Met de opdrachtgever gaan we in gesprek over de wensen voor het Spray Park qua thema, doelgroep, locatie en kenmerken. Op basis daarvan geven wij advies over het uiterlijk en de toestellen van het Spray Park en kunnen we het ontwerp volledig thematiseren.

Een gethematiseerd Spray Park kunnen wij eenvoudig realiseren. We maken samen met de klant een keuze voor toestellen en passen deze grafisch aan. Door het inpassen van toestellen uit het bestaande assortiment en deze een nieuw uiterlijk te geven, kunnen we zonder al te veel bijkomende kosten elke keer weer een uniek ontwerp maken. Dat hebben we bijvoorbeeld recent gedaan voor een Spray Park met een ruimtethema. We hebben bestaande toestellen van Waterplay kunnen aanpassen en zelfs de granulaatvloer is in (verschillende) bijpassende kleuren en patronen ontworpen, zodat het binnen het thema past. Starfish Sprays worden sterren uit de ruimte, Surf en Sand Stones vormen ruimtestenen en de Maan en Neptunus zijn Lilypads. Verder bevat dit ontwerp ook een alien en diverse planeten. Op deze manier maken wij elk ontwerp voor een Spray Park anders.

Wilt u weten wat Watergames & More met uw wensen voor een Spray Park kan? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u daarnaast op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact