Nieuws

Werkzaamheden Spray Park Berkenhof Tropical Zoo bijna afgerond

Leestijd: 1 minuut

Watergames & More realiseert een Spray Park voor Berkenhof Tropical Zoo, in het Zeeuwse Kwadendamme. De tropische tuin, met veel kleurige dieren, wil een divers aanbod bieden, zodat er altijd veel te beleven valt voor de bezoekers, ongeacht de weersomstandigheden.

De buitenruimte van Tropical Zoo wordt opgeknapt en aangevuld. Als onderdeel daarvan wordt er een Spray Park aangelegd. Kinderen kunnen daar straks vrij spelen, terwijl de ouders gebruik kunnen maken van het toekomstige nabijgelegen terras.

Het Spray Park wordt ongeveer 200 m² (390 m² inclusief overspray zone) en zal waterspeeltoestellen uit de Grasslands-serie bevatten van Waterplay Solutions Corp.. De organische vorm, kleurige toestellen en het natuurlijke thema passen goed bij de ambiance en de bewoners van de dierentuin.

Turn-key oplevering
Watergames & More is vanaf het eerste begin betrokken geweest bij het proces. In de fases van het ontwerp en het verkrijgen van de vergunning is er intensief contact geweest om de realisatie werkelijkheid te laten worden. In de ontwerpfase is er zelfs een ontwerp geschetst van de omgeving om het Spray Park heen, om de aanvraag tot de vergunning kracht bij te zetten.

Bouwwerkzaamheden
De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels bijna afgerond. Hierbij verzorgen en coördineren wij het gehele proces van A tot Z, om de opdrachtgever zo volledig mogelijk te ontzorgen. Na oplevering van dit project is Berkenhof Tropical Zoo klaar voor ‘de storm na de stilte’ wat betreft het recreatieseizoen.

Acountmanager Jordy geeft een kijkje in de werkzaamheden:

Meer informatie?
Meer weten over dit project of over de mogelijkheden om op uw eigen locatie een Spray Park te realiseren? Neem contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact