Nieuws

Watergames & More groeit al 10 jaar door!

Vanaf 2018, leveren wij alweer 10 jaar lang waterglijbanen en Spray Parks. Inmiddels zijn wij een belangrijke en specialistische speler in de recreatiemarkt. Onze waterglijbanen en Spray Parks worden terecht “Dutch design” genoemd en daar zijn wij trots op.

Projecten van A-tot-Z
Na de start van ons spetterend bedrijf, in 2008, door Paul van den Berg, blijft Watergames & More nog altijd doorgroeien. Wist u bijvoorbeeld dat wij een totaaloplossing aanbieden geheel vanuit eigen huis? Uw project verzorgen wij van A-tot-Z onder één dak. Vanaf de eerste brainstormsessie, naar het tekenontwerp en dan door naar onze uitvoeringsafdeling, waar ook de engineering wordt verzorgd. De klant kan de regie zelf houden maar kan deze ook volledig uit handen geven aan ons. Door ons flexibel karakter kunnen er tijdens het project nog zaken gewijzigd worden en blijven wij altijd met de klant meedenken.

Dutch design
Watergames & More werkt samen met gerenommeerde Nederlandse partijen, waardoor altijd de juiste expertise tot onze beschikking staat. Uiteraard kunnen wij ook samenwerken met de vaste partners van klanten, daar waar de klant zich het meest comfortabel bij voelt. Het ontwerpen van uw waterglijbaan of Spray Park wordt dus bij ons in huis gedaan. Wij denken daarbij mee in allerlei oplossingen om zo optimaal invulling te geven aan de wensen van de klant, in plaats van in technische beperkingen te denken. Op deze manier is er altijd veel meer mogelijk dan u waarschijnlijk denkt. Wij zijn specialist geworden in deze markt door enkel te werken met producten van topkwaliteit, waarbij duurzaamheid hoog op onze lijst staat, zowel bij de productie als in het gebruik. Zo kan er duurzaam worden omgegaan met de schaarse grondstoffen van de natuur.

Wij kijken met veel plezier terug op onze geslaagde projecten en kijken met nog meer enthousiasme uit naar welke dromen wij in de toekomst allemaal gaan realiseren. Wilt u ook echt “Dutch design” en wilt u meer weten over onze waterglijbanen en Spray Parks? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Paul van den Berg (+31 6 29 55 66 62) of Odmar van den Berg (+31 6 28 57 68 88).

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact