Nieuws

Vakantiepark Schaijk krijgt een outdoor Spray Park

Geen vakantie wordt meer hetzelfde bij Vakantiepark Schaijk in Noord-Brabant. Watergames & More gaat voor het vakantiepark een schitterend outdoor Spray Park realiseren. Hiermee laat het vakantiepark zien vooruitstrevend te zijn. Kinderen van alle leeftijden kunnen in het Spray Park onbezorgd spelen. Waterpret gegarandeerd!

De interactieve waterspeelplaats wordt turn-key opgeleverd: Watergames & More neemt het gehele traject van ontwikkeling tot oplevering uit handen en ontzorgt daarmee vakantiepark Schaijk. Wij zijn verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en de waterzijdige installaties voor het Spray Park.

Onbezorgd spelen
De sprayzone van het outdoor Spray Park krijgt een oppervlakte van 80 m². Er worden diverse toestellen van Waterplay geplaatst, zoals een Water Leaf, Sneaky Soaker en Splash Blasters. Kinderen van alle leeftijden kunnen onbezorgd spelen in het Spray Park. Er is door het ontbreken van stilstaand water geen verdrinkingsgevaar en de vloer biedt voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. Bovendien hebben de toestellen geen scherpe randen en kunnen ze tegen een stootje.

Duurzame keuze
Spray Parks voegen niet alleen extra speelwaarde toe aan uw locatie, maar door het lage water- en stroomverbruik is een Spray Park ook een goede keuze voor het milieu. De toestellen komen hierdoor sneller op gang. Daarbij is er geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig en zijn er ook minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden.

De ontwikkeling van het Spray Park op de 3D-impressies bij Vakantiepark Schaijk zal naar verwachting dit najaar van start gaan. De wens van het vakantiepark is om het Spray Park voor het vakantieseizoen van 2019 op te leveren.

Een Spray Park op uw locatie
Wij kunnen voor elk budget een Spray Park ontwikkelen dankzij onze totaaloplossing: Watergames & More beschikt over alle specialiteiten in eigen huis. Wilt u ook een spetterende waterspeelplaats op uw locatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact