Nieuws

Steeds meer W&M projecten in Duitsland

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten

Watergames & More groeit hard en dat is niet alleen te merken in Nederland. Ook in het buitenland realiseren we steeds meer projecten. Zo is Watergames & More actief in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu we in deze landen steeds meer spectaculaire projecten hebben gerealiseerd merken we dat onze naamsbekendheid stijgt. Dit hebben we ook gemerkt op de internationale vakbeurzen Aquanale in Keulen en IAAPA Expo in Barcelona. Watergames & More wordt steeds vaker door buitenlandse opdrachtgevers gevraagd voor het realiseren van prachtige waterattracties. Op deze groei zijn we erg trots. We lichten dan ook graag een aantal buitenlandse projecten uit die we de komende tijd realiseren.

Voor het Freizeitbad Heveney realiseert Watergames & More een outdoor Spray Park. In het Spray Park komen diverse watertoestellen zoals een Sneaky Soaker (kantelemmertjes), een Froggie-O (kikker spiraal) en een palmboom. Om een extra speelse sfeer te creëren krijgt de vloer een zachte blauwe EPDM afwerking. Boven het Spray Park worden schaduwzeilen geplaatst om ook bij warm weer zorgeloos te spelen. De werkzaamheden van het Spray Park zijn al gestart. De verwachting is dat het Spray Park begin 2022 wordt opgeleverd. Om schade te voorkomen tijdens koudere maanden en langere perioden van interactiviteit in de winter leveren we het Spray Park winterklaar op waarbij de bovengrondse toestellen later geleverd worden.

Bij Oase Güstrow starten we binnenkort met de montage van twee waterglijbanen. De waterglijbanen zijn circa 50 en 90 meter lang. De glijbaandelen zijn naadloos aan elkaar gelamineerd, waardoor er een super gladde glijervaring aan de binnenzijde ontstaat. De waterglijbanen zijn volledig geïsoleerd om geen warmte verloren te laten gaan. Daarnaast bevatten beide waterglijbanen in eigen beheer ontwikkelde multimedia effecten. De hele engineering is in nauwe samenspraak met de architect verlopen. Alle werkzaamheden van de montage zullen naar verwachting in het voorjaar van 2022 gereed zijn.

Ook voor Freibad Alstätte realiseert Watergames & More komend seizoen een Spray Park. Met het Spray Park wil het bestuur van de vereniging die het zwembad beheert extra attractiewaarde toevoegen aan het zwembad. In het Spray Park ontwerp hebben we rekening gehouden met het bedienen van zowel de jongere als de oudere kinderen. Dit hebben we gedaan door aan de linkerkant hogere toestellen te plaatsen voor de oudere kinderen en aan de rechterkant lagere toestellen voor de jongere kinderen. Watergames & More levert de waterspeeltoestellen en Freibad Alstätte monteert alles in eigen beheer via sponsoren en bevriende ondernemers. Hierin biedt Watergames & More Alstätte support door kennis en kunde in te brengen. Zo komen we samen tot een prachtig resultaat. De verwachting is dat het Spray Park voor het hoogseizoen gereed is.

Remco Snoep is binnen Watergames & More verantwoordelijk voor de klanten en opdrachtgevers in de Duitstalige landen. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop. Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Remco werkt graag samen om de opdrachten van klanten en opdrachtgevers perfect uit te voeren. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk of Zwitserland realiseren neem dan zeker contact met hem op. Hij vertelt u graag meer over alle mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar een waterglijbaan voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

09 nov 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden De stad Falkensee in het Brandenburgse district Havelland, Duitsland krijgt een nieuw overdekt zwembad. Als onderdeel van de bouw van dit zwembad realiseert Watergames & More een ...
03 aug 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Een van de locaties waar de lekkerste ijsjes worden gemaakt is bij ijsproducent Eis Greissler in Oostenrijk. Bij deze ijsfabriek mocht Watergames & More in het ‘Erlebnisbere...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact