Nieuws

Onbezorgd de winter door met winterklaar Spray Park

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is onder andere te zien aan het feit dat wij onze opdrachtgevers indien gewenst ontzorgen van A tot Z, ook ná de oplevering van een project. Met de juiste service- en onderhoudsmethodes garanderen wij de condities en levensduur van de waterattractie. Dit betekent voor de opdrachtgever meer gemak en een langere exploitatieperiode. Een onderdeel van het ontzorgen van onze opdrachtgevers is het winterklaar maken van een Spray Park. In dit artikel leest u hier meer over.

Onderhoud Spray Park
Wanneer Watergames & More een samenwerking aangaat met de opdrachtgever stellen we een projectmanager aan die ervoor zorgt dat de werkzaamheden goed verlopen. Maar ook na de oplevering staan we klaar voor de opdrachtgever. Bij de oplevering van het Spray Park ontvangt de opdrachtgever een projectmap met instructies voor het onderhoud, waaronder aanwijzingen voor de dagelijkse & maandelijkse inspecties en tips voor het onderhouden van het Spray Park. De juiste behandeling bepaalt uiteindelijk het onderhoudsgemak voor de opdrachtgever en het gebruiksplezier van de bezoekers. In de projectmap zijn ook de instructies te vinden voor het winterklaar maken van het Spray Park. Dit kan de opdrachtgever eenvoudig zelf doen, maar kunnen wij ook verzorgen. Hiervoor bieden wij servicecontracten aan, waarbij periodiek onderhoud wordt verricht aan het Spray Park.

Winterklaar maken
Het winterklaar maken van het Spray Park verzorgt ons serviceteam op locatie. Hiermee zijn ze ongeveer een ochtend bezig. Het is belangrijk dat de waterspeeltoestellen van het Spray Park correct worden afgesloten voor de winter om schade te voorkomen tijdens koudere maanden of lange perioden van interactiviteit. Wanneer een Spray Park winterklaar wordt gemaakt, tappen we het water af en blazen we de leidingen door, zodat deze niet bevriezen. Daarnaast vervangen we de nozzels door blindplaten. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er regenwater in de leidingen loopt. Door ons PlayPHASE-systeem is het eventueel mogelijk de toestellen te demonteren en gedurende de winter op te slaan. Dit kan bijvoorbeeld van meerwaarde zijn als het Spray Park in de openbare ruimte staat, zodat de toestellen niet vernield worden.

Onze sales/marketing stagiaire Ilona liep een dagje mee met de uitvoering en laat in de video hieronder stap voor stap zien hoe het Spray Park in Capelle aan den IJssel winterklaar gemaakt wordt.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het onderhouden van een Spray Park of onze ontzorgings-mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact