Nieuws

Open waterglijbaan voor Stad Falkensee Duitsland

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden

De stad Falkensee in het Brandenburgse district Havelland, Duitsland krijgt een nieuw overdekt zwembad. Als onderdeel van de bouw van dit zwembad realiseert Watergames & More een waterglijbaan. Met de waterglijbaan wordt extra attractiewaarde toegevoegd aan het nieuwe zwembad. Watergames & More heeft opdracht gekregen voor het realiseren van de waterglijbaan na het winnen van een aanbesteding.

De nieuwe waterglijbaan start op een hoogte van 4,5 meter en is meer dan 40 meter lang. Het leuke aan deze waterglijbaan is dat de baan open is en gasten elkaar zien glijden. Een open waterglijbaan heeft als voordeel dat gasten kunnen zien welke kant ze opgaan. Dit maakt een open waterglijbaan toegankelijker voor jongere kinderen. De trap naar de waterglijbaan wordt afgewerkt met polymeer betonnen traptreden en bordessen.

In de afbeelding hieronder ziet u een impressie van de nieuwe waterglijbaan. In mei 2022 wordt gestart met het bouwen van de waterglijbaan. De waterglijbaan zal later in 2022 worden opgeleverd.

Bent u benieuwd naar een waterglijbaan voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

02 nov 2021 - Producten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Naast waterglijbanen en Spray Parks zijn we bezig met de doorontwikkeling van onze eigen lijn waterspeelstructuren. De...
26 okt 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: zwembaden Voor het Nieuwbouw zwembad De Koerbelt realiseert Watergames & More twee waterglijbanen en een Spray Park. Beide opdrachten zijn aan ons gegund door middel van een aanbesteding...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact