Nieuws

Gethematiseerde waterspeelplaatsen Eis Greissler opgeleverd!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie

Een van de locaties waar de lekkerste ijsjes worden gemaakt is bij ijsproducent Eis Greissler in Oostenrijk. Bij deze ijsfabriek mocht Watergames & More in het ‘Erlebnisbereich’ twee gethematiseerde waterspeelplaatsen realiseren in een ijs-thema. Als je de waterspeelplaatsen ziet kun je het ijs bijna ruiken! We zijn supertrots op de realisatie van dit prachtige project. De waterspeelplaatsen zijn opgeleverd voor het hoogseizoen en daarmee staat Eis Greissler een fantastische zomer te wachten vol waterpret!

Voor Eis Greissler is beleving erg belangrijk. Het was dan ook al snel duidelijk dat het heerlijke ijs terug moest komen in de waterspeelplaatsen. We hebben daarom een ontwerp gemaakt volledig in de ‘look en feel’ van Eis Greissler. Het kan dan ook niet anders dan dat je na het spelen in de Spray Parks trek hebt in een ijsje. Met het realiseren van de waterspeelplaatsen biedt Eis Greissler haar gasten extra verkoeling en een nóg hogere attractiewaarde. De Spray Parks zijn gerealiseerd in het ‘Erlebnisbereich’ nabij de ijsfabriek. Dit bestaat uit verschillende outdoor speelfaciliteiten.

Het eerste Spray Park van 210m² heeft gethematiseerde elementen, zoals de Mega Soaker (grote kantelemmer) in een ijshoorntje en watertafel vormgegeven als bakje met ijs en ijs opgediend in een sorbetglas. Er is werkelijk aan alles gedacht om de beleving compleet te maken. Zo is zelfs de vloer meegenomen in het ijs thema. Het ontwerp op de vloer stelt een twist voor die wordt gecreëerd bij het draaien van ijs. De waterspeelstructuur in het Spray Park heeft een houtlook gekregen om het bij de omgeving en de reeds gerealiseerde speelvoorzieningen, maar ook bij het restaurant en de fabriek te laten passen.

Het tweede Spray Park heeft een oppervlakte van maar liefst 600m². Dit Spray Park is gethematiseerd met natuurlijke elementen zoals een stromende beek in rotspartijen, vissen en grassen.

Naast de realisatie van de waterspeelplaatsen zijn de bestaande beeklopen ook door ons gerenoveerd. Deze worden nog afgewerkt met kleurrijk koudplast. Alle sluisjes en speelaanleidingen zijn door Watergames & More in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Ook zijn er schaduwzeilen geplaatst. We zijn erg blij dat we door de intensieve begeleiding van ons team onze opdrachtgever van begin tot eind naar tevredenheid hebben kunnen helpen om hun ambities te realiseren.

We wensen Eis Greissler heel veel plezier met de waterspeelplaatsen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

06 apr 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van de spee...
03 feb 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact