Nieuws

Opening rolstoelvriendelijk Spray Park bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

Op woensdag 8 juni jl. werd het nieuwe rolstoelvriendelijke Spray Park bij het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (België) feestelijk geopend.

Kleurrijk speelparadijs

Het nieuwe Spray Park is kleurrijk ingericht en bestaat uit diverse waterbogen, fonteinen, een eiland en een schip. De gebruikte kleuren en thematisering komen ook terug in een unieke PolySoft-vloer waarin maatwerk afbeeldingen en kleurschakeringen zijn verwerkt.

Rolstoelvriendelijk en extra veilig

In deze nieuwe waterspeeltuin zijn werkelijk álle kinderen welkom: het Spray Park is namelijk volledig rolstoelvriendelijk ingericht. Er is een geheel vlakke vloer en de gehele waterspeeltuin is vrij van drempels en opstaande randen. Ook is er voldoende ruimte vrijgelaten tussen de speeltoestellen en zijn alle activeringsmechanismen op handhoogte geplaatst zodat iedereen de interactieve elementen gemakkelijk kan bedienen.

De vlakke vloer maakt het Spray Park bovendien extra veilig: er is geen waterdiepte en dus kunnen ook de allerkleinsten veilig en onbezorgd spelen. Bovendien is de comfortabele PolySoft-vloer voorzien van anti-slip voor een goede grip.

Duurzaam en milieubewust

Het ontbreken van een bassin met water maakt een complexe waterbehandelingsinstallatie overbodig. Dit maakt een Spray Park ook financieel extra aantrekkelijk, niet alleen in aanleg maar zeker ook gedurende exploitatie. Het stroomverbruik is lager en er zijn minder chemicaliën nodig.

Het nieuwe Spray Park bij het Zilvermeer gaat zelfs een stap verder: vanwege de hoge kwaliteit van het aanwezige natuurwater zal het water uit het meer gebruikt worden als bron voor het Spray Park, een duurzame én aantrekkelijke oplossing.

Watergames & More: ervaren waterspecialist

Het nieuwe Spray Park is tot stand gekomen dankzij een aanbesteding van provincie Antwerpen die gewonnen werd door de gerenommeerde landschapsaannemer Krinkels, die vervolgens ons heeft benaderd. Vorig jaar berichtten wij op onze website al over de start van dit project en nu kijken we met trots terug op een succesvolle realisatie en opening.

Watergames & More heeft een ruime ervaring met het leveren, plaatsen en installeren van Spray Parks door heel Noord- en West-Europa en kan u uiteraard ook adviseren over de vele mogelijkheden. Wij bieden altijd de mogelijkheid tot volledig sleutelklaar maatwerk. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid samen te werken met de (onder)aannemer van uw keuze. Hierbij zullen wij op locatie waar nodig instructies en aanwijzingen geven voor een zorgeloze installatie.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft!

Wilt u meer informatie over Spray Parks of een van onze andere producten? Wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden voor ultiem waterpret.

Downloads:

Verwante artikelen:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact