Nieuws

Een outdoor Spray Park voor Floreal Camping Kempen

Waterpret wordt vanaf volgend seizoen gegarandeerd bij het Belgische Floreal Camping Kempen. In opdracht van de camping gaat Watergames & More een prachtig nieuw Spray Park realiseren. Kinderen van jong en oud kunnen in het outdoor Spray Park genieten van het mooist denkbare speelgoed; water.

Goed voor het milieu én onbezorgd spelen
Het Spray Park bij Floreal Camping Kempen krijgt diverse toestellen van Waterplay, zoals Ground Sprays, Sneaky Soakers en een Team Blaster. In een Spray Park kunnen kinderen van alle leeftijden zorgeloos spelen. Door het ontbreken van stilstaand water ontstaat er geen verdrinkingsgevaar en de vloer biedt voldoende slipweerstand. Hierdoor wordt onnodig uitglijden voorkomen. De toestellen van Waterplay hebben bovendien geen scherpe randen en kunnen tegen een stootje.

Een Spray Park voegt extra speelwaarde toe aan Floreal Camping Kempen. Daarbij is een Spray Park ook een goede keuze voor het milieu t.o.v. een zwembad door het lage water- en stroomverbruik. Hierdoor komen de toestellen sneller op gang en zijn er minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden.

A-tot-Z-oplossing
Watergames & More neemt het gehele traject van de ontwikkeling tot aan de oplevering uit handen; het Spray Park wordt turn-key opgeleverd. Wij zijn  verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en waterzijdige installaties. Dat betekent dat Floreal Camping Kempen volledig wordt ontzorgd. De 3D-impressies geven een beeld van het Spray Park eruit zou kunnen komen te zien. De uiteindelijke maatvoering gaat in overleg met de opdrachtgever. Naar verwachting zullen de werkzaamheden op locatie medio november starten. De wens is om het Spray Park voor het nieuwe vakantieseizoen van 2019 in gebruik te nemen.

Wilt u ook een interactieve waterspeelplaats op uw locatie? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact