Nieuws

Spray Park ’t Weergors geopend door de commissaris van de Koning van Zuid-Holland

Leestijd: 1 minuut

Watergames & More heeft in Hellevoetsluis bij familiecamping ’t Weergors een Spray Park gerealiseerd. Op de zonnige woensdagmorgen van 6 mei was het de eer aan de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, Jaap Smit, om voor het eerst op de activator-knop van het Spray Park te drukken en het Spray Park in werking te stellen.

Camping ’t Weergors en diverse nabijgelegen recreatieondernemers hadden zich woensdag 6 mei 2020 verzameld op het terrein van de familiecamping, om de heer Smit te ontvangen en hem inzicht te geven in de actuele situatie van de recreatiesector in dit deel van ons land. Daarnaast is hem gevraagd om het nieuwe Spray Park van de camping te openen. Met een druk op de knop zette hij de interactieve sproeiers van de waterspeeltuin in werking.

Het Spray Park is 64 m² (196 m² inclusief overspray zone) en bevat waterspeeltoestellen zoals de Fun-Brella (een welke een paraplu van water vormt), een Sneaky Soaker (kantelemmers), diverse grondspuiters en een grote Rain Cap in het midden.

Met het waterpark is camping ’t Weergors klaar is voor ‘de storm na de stilte’ wat betreft het recreatieseizoen. Wij wensen de camping en hun bezoekers een goede zomer!

Meer informatie?
Meer weten over dit project of over de mogelijkheden om op uw eigen locatie een Spray Park te realiseren? Neem contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact