Nieuws

Renovatie zwembad Pagedal

Zwembad Pagedal in Stadskanaal is gestart met een grondige renovatie van de zwemvoorzieningen. Het nieuwe concept voegt de functies van het wedstrijd- en instructiebad samen met aantrekkelijke recreatieve onderdelen tot één multifunctioneel zwembad. Watergames & More levert diverse maatwerk onderdelen om het speelplezier in het zwembad te verhogen.

Uitdagende flotí Pool Course
Het wedstrijdbad in Pagedal krijgt de flotí Pool Course 1. Deze 19 meter lange baan bestaat onder andere uit een Boarding Flonector, Balance Log en Mountain Slide. De losse modules van de baan kunnen worden verwijderd of verwisseld en er kunnen modules worden toegevoegd. Daardoor kan een flotí Pool Course worden samengesteld naar ieders wens en budget. Bovendien zijn flotí toestellen EN-15649 gekeurd en daarmee veilig voor gebruik in zwembaden en open water. De Pool Course in Pagedal zal zorgen voor eindeloos plezier en uitdaging op het water.

Een spetterende waterglijbaan
Daarnaast levert Watergames & More een familieglijbaan voor het zwembad. Pagedal krijgt een GoH2O WaveRider van twee meter breed. De glijbaan gaat in een golfbeweging naar beneden en eindigt in een catch unit. Op deze glijbaan kunnen bezoekers met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. De glijbaan is ook erg geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De ideale attractie voor jong en oud!

Splash Area voor de allerkleinsten
Het peuterbad in zwembad Pagedal krijgt attractieve speelelementen om ook voor de allerkleinsten het speelplezier te vergroten. Door een beperkte selectie van Waterplay toestellen toe te voegen in het water ontstaat er een Splash Area. Watergames & More levert en plaatst de maatwerk speeltoestellen. Naar verwachting wordt de renovatie van het wedstrijdbad deze zomer afgerond.

Samenwerking met andere partijen
Watergames & More werkt samen met andere partijen aan de renovatie van het zwembad in Stadskanaal, waarin wij de flotí track, GoH2O Waterglijbaan en Splash Area verzorgen. Al vanaf het voortraject zijn we betrokken bij het project en werken we nauw samen met de andere partijen om het zwembad tot een hoger niveau te tillen. Wilt u weten wat wij voor uw zwembad kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact