Nieuws

Renovatie peuterbad voor Speelpark de Splinter

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

In de Nederlandse provincie Brabant vind je het Speelpark de Splinter (NLD). Een groot speelpark die beheerd wordt door de gemeente Eindhoven. Dit speelpark heeft twee buiten peuterzwembaden die aan vervanging toe zijn. Watergames & More heeft de Splinter geholpen met het uitwerken van een concreet plan om de zwembaden te renoveren. In 2023 realiseren we hier een nieuw peuterbad én een spray park!

De huidige peuterzwembaden en de bijbehorende installaties van het Speelpark de Splinter zijn ernstig verouderd. Het verkeert in slechte staat en voldoet niet meer aan de huidige veiligheidseisen. Het kost de Splinter veel tijd, geld en energie voor het continue uitvoeren van reparaties en onderhoud om zo de veiligheid van het zwembad te kunnen garanderen. Om die reden heeft de gemeente Eindhoven besloten dit gedeelte te vernieuwen.

Watergames & More is vanaf het begin bij dit project betrokken geweest. Het is belangrijk dat het peuter speelgedeelte voor iedereen toegankelijk en veilig is. Met dit in ons achterhoofd hebben we verschillende ideeën uitgewerkt. De combinatie van een vernieuwd peuterbad, een nieuw spray park met een kleine waterglijbaan past perfect in deze situatie. En dankzij de nieuwste technieken en installaties wordt dit speelgedeelte weer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Hieronder een impressie van de ontwerpen.

De twee peuterzwembaden worden vervangen tot één peuterzwembad in combinatie met een spray park. Deze interactieve waterspeelplaats is voorzien van waterspuiters en fonteinen. Bij de productie van spray parks werken we samen met onze partner Waterplay®. Dit kwaliteitsmerk adviseert en controleert ons bij het proces op het gebied van veiligheid. Onze partner heeft op basis van intensief onderzoek naar het leergedrag van kinderen interactieve elementen ontworpen. Dankzij de variatie van sproeibeelden blijven kinderen actief en geboeid. Door verschillende nozzles (uitwisselbare sproeikoppen) en een gevarieerd sproeiprogramma te kiezen, is ook het sproeibeeld veelzijdig in te richten. Gegarandeerd waterpret voor iedereen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 jun 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: gemeenten, dagrecreatie Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambruggestraat was een bestaand peuterbad dat ’s zomers werd gebruikt. Dat vroeg veel aandacht en de speelwaarde was laag. De...
15 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes In een bosrijke omgeving ligt het prachtige openlucht zwembad Bosbad Amersfoort. Dit buitenzwembad bevat divers...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact