Nieuws

Camping ’t Weergors blij met het Spray Park

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie

Watergames & More heeft in het voorjaar van 2020 een Spray Park gerealiseerd in Hellevoetsluis bij familiecamping ’t Weergors. Op woensdag 6 mei 2020 werd het Spray Park officieel geopend door de commissaris van de Koning van Zuid-Holland. Sindsdien hebben vele gasten van ’t Weergors en andere bezoekers met plezier gebruik gemaakt van het Spray Park.

Zomer 2020
Het seizoen verliep dit jaar anders dan verwacht voor de recreatie- en verblijfsbranche, door de gevolgen van COVID-19. Gelukkig heeft Camping ’t Weergors uiteindelijk een hele goede zomer achter de rug, die het voorjaar weer een beetje goedmaakt. Voorheen bood de camping haar gasten waterspel aan in de vorm van ondiepe peuterbadjes. Deze badjes kostten veel tijd om schoon te maken en moesten gecontroleerd worden door de Omgevingsdienst Midden Holland (Toezichthouder Zwembaden). Sinds mei 2020 is het onderhoudsarme Spray Park ervoor in de plaats gekomen. We vroegen Arda Riedijk, mede-eigenaresse van Camping ’t Weergors, naar de ervaringen van het Spray Park deze zomer.

Speelwaarde van het Spray Park
Het Spray Park heeft zijn dienst goed bewezen. Er waren veel kleine kinderen deze zomer en tijdens de hete dagen hebben volwassenen er ook regelmatig even een ‘verfrissende douche’ genomen. Het park was toen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in gebruik.

“We zagen dat de speelwaarde toeneemt
naarmate de kracht van de waterstralen toeneemt.
Dit hebben we dus toegepast.”

Mensen reageren heel positief en het is leuk om te zien dat een Spray Park ook een laagdrempelige speelgelegenheid is voor kinderen in een rolstoel.

Foto: Camping ‘t Weergors

Toegevoegde waarde in de markt en op de camping
Of de aanwezigheid van het Spray Park meespeelde in de afweging van gasten om wel of niet te boeken, is lastig te zeggen. Arda Riedijk verwacht van wel, maar kan dat niet meten.

“In het totaalplaatje van kindvriendelijkheid
speelt het natuurlijk mee als je
een dergelijke activiteit aanbiedt.”

Het was in elk geval erg druk deze zomer. Niet alleen campinggasten, maar ook veel mensen van buiten de camping hebben gebruik gemaakt van het Spray Park, wat zeker een toegevoegde waarde is voor de horeca- en winkelverkoop van Camping ‘t Weergors.

Foto: Camping ‘t Weergors

Meer….
Watergames & More wenst Camping ’t Weergors en haar gasten nog een mooi naseizoen en veel waterspeelplezier met het Spray Park.

Bent u benieuwd wat wij voor uw camping of vakantiepark kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact