Nieuws

Recreatie Vakbeurs: Uw laatste kans om ons te ontmoeten in 2017!

Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 november staan wij op de laatste beurs van het jaar, de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Tijdens deze beurs praten wij de recreatiebranche bij over de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van ultiem waterspel. Kom alles te weten over Spray Parks, GoH20 waterglijbanen, Aquaglide, WaterClimbing en nog veel meer. Pak uw kans om ons in 2017 nog te ontmoeten!

De Recreatie Vakbeurs zal plaatsvinden in de Evenementenhal in Hardenberg. Op onze stand in hal 6 bent u van harte welkom om kennis te maken van de wondere wereld van water fun. Ontdek wat de producten van Watergames & More uw recreatiepark zullen doen. Vergroot uw klandizie, verras uw gasten én creëer ongeremde waterpret voor jong en oud. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat dacht u van een opblaasbare hindernisbaan op dat meertje dat nu niet echt wordt gebruikt? Of een spectaculaire klimwand in het zwembad tot wel negen meter hoog? Van waterglijbanen tot waterspeeltuinen: wij tillen uw recreatiegebied naar een hoger niveau. Laat u verrassen en bezoek onze stand in Hardenberg.

Recreatie Vakbeurs
28-30 november
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV
Hardenberg, Nederland
Watergames & More: hal 6 (zwembadhal)

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact