Nieuws

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Leestijd: 1,5 minuut

Van 26 tot en met 28 november werd in de Evenementenhal van Hardenberg de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs georganiseerd. In zeven gesegmenteerde beurshallen werden dertien verschillende branches gepresenteerd en werden dé hottopics uit de recreatiesector belicht. De hal voor de zwembadbranche was weliswaar kleiner van omvang dit jaar, maar de belangrijkste aanbieders waren aanwezig met een stand, waaronder Watergames & More.

Een lang seizoen, mét interactie
Er was dit jaar veel aandacht voor interactief spelen en het verlengen van het seizoen. In die laatste categorie werd een oplossing geboden in de vorm van een overkapping over waterattracties. Op die manier kunnen bijvoorbeeld outdoor Spray Parks, interactieve waterspeelplaatsen, het hele jaar door gebruikt worden.

Met een langer seizoen worden meer bezoekers en/of een langere verblijfsduur verwacht. Om bezoekers naar uw recreatielocatie te trekken, kan een Spray Park veel attractiewaarde toevoegen. Om deze bezoekers nog eens terug te laten komen, kan de uitwisseling van Spray Park toestellen uitkomst bieden. Zo biedt u telkens weer nieuwe speelwaarde op uw locatie. Door de montage van onze toestellen op een zogenaamde playPHASE™, een universele ‘voet’, zijn de toestellen makkelijk uitwisselbaar.

Nieuwe Spray Park elementen
Ook dit jaar zijn er weer nieuwe Spray Park toestellen ontwikkeld door onze partner Waterplay Solutions Corp., uiteraard vanuit de speelgedachte van kinderen.

Relatief nieuw is de Waterfall, een waterspeeltoestel waar maar liefst 16 kinderen tegelijk mee kunnen spelen, individueel of in groepsverband. Met de Waterfall kunnen kinderen een waterstroom door geulen en in kantelemmers leiden of verborgen gaten blokkeren, waardoor er een grotere waterstroom ontstaat. Ook kan het water worden tegengehouden met blokkades. Zo leren kinderen spelenderwijs meer over de natuurlijke flow van water.

Andere nieuwe waterspeeltoestellen zijn de Waterweavers: Toestellen met een eenvoudig ontwerp, maar met een enorm hoge speelwaarde. De Weavers (verkrijgbaar in drie uitvoeringen) zorgen voor draaiende waterstralen, welke aanzetten tot spelen en de interactiviteit stimuleren. Kinderen kunnen ‘touwtje’ springen met het water, het toestel een zwieper geven voor een spinnend effect, een bal op de waterstralen laten balanceren.

Uw attractiewaarde verhogen
De recreatiebranche is divers en constant in ontwikkeling. De mogelijkheden nemen toe en u kunt daardoor uw gasten steeds weer opnieuw verrassen. Heeft u ideeën voor een unieke waterattractie op uw locatie? Of heeft u al een Spray Park van Watergames & More en wilt u in het nieuwe seizoen uitbreiden of een toestel uitwisselen? Neem dan contact met ons op. Volg ons op LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van familiebedrijf Watergames & More.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact