Nieuws

Waterplay komt met vernieuwde productlijn genaamd: Activity Towers

De Slide Activity Centers van Waterplay maken plaats voor een vernieuwde versie van het concept. Het concept biedt architecten en bedrijven meer vrijheid in het maken van een ontwerp en er is meer ruimte voor thematisering. Architecten krijgen bij het ontwerpen de beschikking over een tekenprogramma waarin zij 3D-impressies kunnen maken. Het vernieuwde concept van Waterplay gaat onder de naam Activity Towers en is vanaf nu verkrijgbaar bij Watergames & More.

Het vernieuwde concept van de Activity Tower biedt meer mogelijkheden dan zijn voorganger, de Slide Activity Center. Waar bedrijven voorheen uit vier tot vijf standaard modellen konden kiezen, kunnen zij nu elk onderdeel van de Activity Tower zelf bepalen. Daarbij is het vanaf nu mogelijk om het toestel vorm te geven met aanpassingen in kleuren en door het toepassen van thema’s.

Meer creatieve speelruimte

De Activity Tower van Waterplay is een volledig modulair concept geworden. Klanten en ontwerpers kiezen zelf de grootte, hoogte en elementen van het speeltoestel. De Activity Tower heeft acht hoeken. De elementen die aan het toestel gekoppeld kunnen worden, zijn onder andere diverse loopbruggen, glijbanen en watersproei-elementen. Als het toestel volledig naar wens ontworpen is, kan de thematisering worden toegepast. Waterplay biedt verschillende thema’s aan die volledig te customizen zijn. De architect krijgt toegang tot het tekenpakket van Waterplay.

Samen met de opdrachtgever kunnen architecten de speelstructuren uittekenen en vormgeven. Het uitgetekende speeltoestel kan vervolgens verwerkt worden tot een 3D-impressie. Het grote voordeel van een 3D-impressie, is dat de opdrachtgever direct zijn of haar ideeën verwerkt kan zien. Een 3D-impressie spreekt veel meer tot de verbeelding dan alleen tekeningen. De reactie- en wacttijd is korter en het ontwerpproces verloopt sneller dan voorheen. Het toestel kan hierdoor op korte termijn gebouwd worden.

Bekijk wat Activity Towers voor uw zwembad of recreatiepark kunnen betekenen! De toestellen zijn per direct bij ons beschikbaar. Heeft u vragen over deze vernieuwde productlijn van Waterplay? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact