Nieuws

Waterplay lanceert nieuw leveringsprogramma Spray Parks

Tijdens de Amerikaanse conferentie NRPA in  St. Louis heeft Waterplay Solutions Corp. een nieuw leveringsprogramma gelanceerd voor Spray Parks. Dit nieuwe programma maakt Spray Parks milieuvriendelijker en het geeft architecten meer ruimte om creatieve ideeën toe te passen. Spray Parks worden hierdoor nóg zuiniger en moderner.

Van 5 tot en met 8 oktober vond de jaarlijkse National Recreaction and Park Association (NRPA) conferentie plaats. De conferentie werd gehouden in het America’s Center Convention Complex, in St. Louis, Missouri. Tijdens dit event bracht Waterplay haar nieuwe leveringsprogramma onder de aandacht bij de internationale bezoekers van de beurs.

Waterplay heeft bij het ontwikkelen van haar nieuwe programma goed geluisterd naar de eisen van de recreatiebranche. Het nieuwe programma maakt Spray Parks niet alleen milieuvriendelijker en aantrekkelijker voor recreatiehouders, maar ook moderner en flexibeler. Vanaf halverwege november 2016 zijn de toestellen uit het nieuwe programma verkrijgbaar.

Minder waterverbruik en lagere kosten

De diameter van de toestellen is kleiner dan bij toestellen uit het huidige programma. Ook hebben alle toestellen voortaan één universele buisdiameter. Dit zorgt ervoor dat de toestellen minder water verbruiken en dat de toestellen sneller opgang komen. Kinderen kunnen hierdoor nog sneller genieten van water fun! Verder zijn de waterbehandelingssystemen verkleind, wat zorgt voor lagere installatiekosten.

Flexibiliteit en uitdaging

Ook de besturingssystemen van de toestellen zijn verbeterd. De nieuwe computers geven de toestellen een hogere interactiviteit, wat de Spray Parks nog uitdagender maakt. Er zijn nog meer toestellen met interactieve functionaliteiten, waardoor kinderen enthousiast kunnen spelen in het Spray Park. De systemen worden voorgeprogrammeerd geleverd, waarna de instellingen naar wens gewijzigd kunnen worden.

De voeten van de toestellen waren tot op heden niet allemaal gelijk, waardoor de toestellen niet gemakkelijk te verwisselen en verplaatsen waren. Met de nieuwe toestellen uit het leveringsprogramma kan dit wel. Alle producten hebben universele voeten. De toestellen kunnen dus van plaats gewisseld worden, wat de flexibiliteit van Spray Parks vergroot. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de opstelling van uw Spray Parks te veranderen, om uw jonge badgasten te verrassen met een gloednieuwe waterspeeltuin!

Bewegingsvrijheid voor architecten

In het nieuwe leveringsprogramma van Waterplay kunnen architecten hun creatieve ideeën de vrije loop laten. Doordat de toestellen universele voeten en buisdiameters hebben, kan er nog meer gebruikgemaakt worden van maatwerk. Architecten kunnen volledige speelstructuren ontwerpen en onderdeel maken van het Spray Park. Zo wordt het uiterlijk van een Spray Park nog unieker en passender bij de omgeving.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact