Nieuws

Maatwerk speeltoestellen in opdracht van Strand Resort Ouddorp Duin

In het kindvriendelijke Strand Resort Ouddorp Duin komen nieuwe maatwerk waterspeeltoestellen en watertoestellen van Waterplay in het peuter- en kleuterbadje van het nieuwe zwembad. De toevoeging van de toestellen tilt de speelwaarde van de badjes naar een hoger niveau. De toestellen zijn gethematiseerd met elementen uit de omgeving. Zo komen het strand, de duinen en de zee prominent naar voren in het ontwerp.

De twee badjes hebben verschillende dieptes. De speelelementen die geplaatst gaan worden in het kleuterbadje zijn een Funbrella met watergordijn en een Sneaky Soaker, een feature met kantelemmertjes. Beiden toestellen komen uit het nieuwe leveringsprogramma van Waterplay Solutions Corp. De toestellen zijn zuinig met water en erg duurzaam.

Uniek ontwerp en thematisering

Voor de kleinere kinderen is er in het ondiepe badje een peuterglijbaantje uitgevoerd als golf in de branding, met daarin een zandheuvel en een surfplank verwerkt. Verder ligt er een zandheuvel met een zeester die water spuit. De elementen in het peuterbadje zijn uniek maatwerk die Watergames & More samen met het resort heeft ontworpen. Beide badjes worden halverwege mei opgeleverd.

Met kleine aanvullingen op uw bestaande badje, creëert u een volledig nieuwe waterspeeltuin voor uw jonge gasten. Een investering hoeft niet altijd groot te zijn. Ontdek wat maatwerk en thematisering voor u kunnen doen, of bekijk de speelstructuren van Waterplay. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact