Nieuws

Zwembad It Gryn trapt het jaar af met Super Slider

De voorbereidingen zijn begonnen in het buitenzwembad van It Gryn in Friesland. Vóór het buitenzwemseizoen plaatst Watergames & More een spectaculaire GoH2O Super Slider waterglijbaan. De glijbaan heeft drie aaneengesloten glijgoten. De glijbaan is uitgerust met sensoren die de gegleden tijd registreren, wat zorgt voor een competitieve sfeer onder de bezoekers. De glijbaan is uitdagend voor alle leeftijden!

Op een starthoogte van 3 meter begint een glijbaanrit van 13,5 meter lang, die eindigt met een plons in het zwembad. De gasten glijden in golfbewegingen naar beneden. Gedurende de rit meten sensoren de rittijd van de gasten. Aan het eind van de glijbaan hangt een elektronisch bord met hierop de tijdscore van de bezoekers. Doordat de glijbaan meerdere glijgoten naast elkaar heeft, kunnen gasten met drie personen tegelijk van de glijbaan af. Hierdoor worden de bezoekers gemotiveerd en gestimuleerd om een zo snel mogelijke tijd te halen.

Oplevering vóór buitenzwemseizoen

De eerste voorbereidingen zijn reeds getroffen, zoals de engineering en het inmeten van het project. Door de voorbereidingen vrij snel uit te voeren, kan vlot gestart worden met de bouw. Als eerst wordt de fundering gelegd en worden de steunpilaren in de grond gezet. De glijbaan wordt daarnaast uitgerust met een spiraaltrap aan de linkerkant. De sleutelklare oplevering van de glijbaan vindt plaats vóór de opening van het buitenzwemseizoen.

Verras uw badgasten met een waterglijbaan!

Is uw buitenzwembad ook aan vernieuwing toe? De glijbanen uit de GoH2O Super Slider range zijn geschikt voor alle leeftijden. U bent nog op tijd voor het zomerseizoen! Neem contact met ons op of bekijk alle opties op de website.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact