Nieuws

Openbaar Spray Park Capelle aan den IJssel klaar voor waterpret

Op woensdag 10 juli 2019, opent het allereerste openbare Spray Park van de Benelux in het Schollebos in Capelle aan den IJssel. De openbare waterspeelplaats met de naam “De Watervallei” wordt om 15:00 uur door het Kindercollege Capelle aan den IJssel geopend.

De interactieve waterspeelplaats in het Schollebos is onderdeel van een prestigeproject van de gemeente Capelle aan den IJssel om de buitenruimte op te knappen. Het Spray Park wordt turnkey opgeleverd: Watergames & More ontzorgt de gemeente volledig. In het Spray Park staan diverse toestellen van Waterplay Solutions Corp., zoals waterbogen en sproei-installaties. Het openbare Spray Park is precies op tijd klaar voor de zomer; nu kunnen kinderen ook in Capelle aan den IJssel genieten van water!

Een veilige en duurzame speelomgeving
Kinderen van alle leeftijden kunnen onbezorgd genieten van water in het openbare Spray Park. Door het ontbreken van stilstaand water is er geen verdrinkingsgevaar en ook de ondergrond biedt voldoende weerstand om uitglijden te voorkomen. Bovendien kunnen de toestellen tegen een stootje en hebben ze geen scherpe randen. Als laatste is de waterspeeltuin rolstoelvriendelijk; alle kinderen zijn welkom.

opening openbare Spray Park

Het Spray Park is bovendien onderhoudsvriendelijk, heeft een laag water- en stroomverbruik en er is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. Het Spray Park wordt alleen geactiveerd als er kinderen aan het spelen zijn en nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt. De start-, exploitatie- en onderhoudskosten zijn hierdoor verrassend laag. Niet alleen dient het Spray Park als sociale ontmoetingsplaats voor gezinnen, het draagt ook bij aan de gezondheid en de (motorische) zelfontplooiing van kinderen.

Een Spray Park in uw gemeente
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Spray Park in uw gemeente? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of bekijk alvast onze productpagina. Wilt u daarnaast op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact