Nieuws

Ook tweede waterglijbaan voor Zwemparadijs Otterveurdt

Zwemparadijs Otterveurdt krijgt een tweede spectaculaire waterglijbaan. Eerder koos het zwembad in Hoensbroek er al voor om een GoH2O Challenger met Dazzler te laten realiseren, met eventuele toekomstige uitbreiding. Daar komt nu een GoH2O Voyager bandglijbaan bij. De glijbanen zullen het zwemplezier van het zwembad gaan verhogen.

Uitbreiding eerder realiseren

Eerder koos Zwemparadijs Otterveurdt er al voor om een GoH2O Challenger met Dazzler (cone) te realiseren. Watergames & More heeft toen met de opdrachtgever meegedacht en geadviseerd over de renovatie van de starttoren en de mogelijke uitbreiding met een tweede glijbaan. Dat laat ook de flexibiliteit en expertise van Watergames & More zien tijdens de ontwerpfase van een project. Zwemparadijs Otterveurdt heeft er nu voor gekozen om gelijktijdig de tweede glijbaan te laten realiseren.

GoH2O Voyager bandenglijbaan

De tweede glijbaan die gerealiseerd gaat worden bij Zwemparadijs Otterveurdt is een GoH2O Voyager. De Voyager is leuk en spectaculair. Dit is een bandenglijbaan, waardoor mensen een heel andere glijbeleving krijgen dan bij de andere glijbaan. Deze tweede glijbaan is een 1400 mm buisglijbaan van ongeveer 79 meter lang. Hij zal op dezelfde starttoren worden bevestigd als de GoH2O Challenger.

Daarnaast wordt de bandenglijbaan voorzien van GoH2O Interactive. De Voyager wordt uitgerust met LED-RGB spots en een start-stopsysteem. Daarnaast wordt de glijbaan voorzien van een keuzeprogramma met multimedia-effecten voor een unieke glijbaanervaring. Bij het startplatform van de glijbaan hangt een touch screen waarop de bezoeker een thema kan kiezen. Zodra het startlicht op groen springt, begint een adembenemende rit. Alle geluid- en lichteffecten zijn aangepast aan het gekozen thema. Hierdoor is geen enkele rit hetzelfde!

De 3D-impressies laten beide glijbanen zien en geven een beeld van hoe de glijbanen eruit kunnen komen te zien. De groene glijbaan zal de GoH2O Challenger met Dazzler worden. De paarse glijbaan wordt de GoH2O Voyager. De definitieve maatvoering en kleurstelling gaat in overleg met Zwemparadijs Otterveurdt. Het is de verwachting dat de werkzaamheden aan beide glijbanen op locatie dit voorjaar aanvangen.

Bent u ook benieuwd wat één of meerdere waterglijbanen voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of bekijk alvast onze productpagina.

Neem contact op
Nieuwsbrief