Nieuws

Nieuwe waterglijbaan voor Zwemparadijs Otterveurdt

Zwemparadijs Otterveurdt in Hoensbroek krijgt een spectaculaire nieuwe waterglijbaan. De nieuwe Watergames & More Challenger met Dazzler (cone) is uitdagend voor jong en oud en zal het zwemplezier van het zwembad verhogen. Het project is daarnaast gericht op een eventuele toekomstige uitbreiding met een tweede glijbaan.

Uitbreiding in de toekomst
De nieuwe glijbaan voor Zwemparadijs Otterveurdt betreft een Watergames & More Challenger met Dazzler (cone) en zal de oude glijbaan vervangen. Om deze glijbaan te realiseren, wordt de bestaande starttoren bouwkundig gerenoveerd en opgehoogd. De oude glijbaan wordt volledig weggehaald en de nieuwe glijbaan wordt aan de gerenoveerde starttoren geplaatst. De vernieuwing van de toren is daarnaast volledig gericht op een toekomstige uitbreiding met een tweede glijbaan. Watergames & More heeft meegedacht met en advies gegeven aan Zwemparadijs Otterveurdt over de starttoren en de eventuele toekomstige uitbreiding. Dit laat de flexibiliteit en expertise van Watergames & More zien tijdens de ontwerpfase van een project.

Uitdagende Challenger met Dazzler (cone)
De Challenger buisglijbaan met een diameter van 1200 wordt ongeveer 64,5 meter lang en start op een hoogte van ongeveer 9,5 meter. De glijbaan wordt uitgerust met daglicht- en LED-lichteffecten, zoals cirkels of een sterrenhemel. Daarnaast voorziet Watergames & More de waterglijbaan van een start-stopsysteem en een competitieve touch game. Door de glijbaan heen zijn touch points verwerkt die de bezoeker tijdens zijn snelle rit moet proberen te raken. Aan het einde van de rit wordt zijn score getoond. Bezoekers worden keer op keer uitgedaagd om hun score te verbeteren.

Voor een unieke glijbaanervaring, wordt aan de Challenger ook een Dazzler toegevoegd. Vanuit de Challenger glijden bezoekers de glijbaan met trechtervorm binnen en tegen de wanden omhoog net zo lang tot ze de Dazzler weer uitgaan. Tijdens de rit wordt ook de gegleden snelheid gemeten. Bezoekers kunnen zichzelf en elkaar uitdagen om zowel de beste score als het snelheidsrecord neer te zetten. Uitdaging gegarandeerd!

De 3D-impressies laten beide glijbanen zien. De groene glijbaan wordt als eerste gerealiseerd en geven een beeld van hoe deze eruit kan komen te zien. De definitieve maatvoering en kleurstelling gaat in overleg met Zwemparadijs Otterveurdt. De paarse glijbaan is de glijbaan die in de toekomst toegevoegd zou kunnen worden. Het is de verwachting dat de werkzaamheden op locatie nog dit jaar aanvangen.

Wilt u ook een spetterende nieuwe glijbaan voor uw zwembad? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of bekijk alvast onze productpagina op de website.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact