Nieuws

Recreatie Vakbeurs 2022

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes

Water is het mooist denkbare speelgoed! Kom het ontdekken tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg en vind bij ons de perfecte waterattractie voor uw gasten. Van dinsdag 15 t/m donderdag 17 november 2022 is Watergames & More ook daar weer van de partij als exposant.

Recreatie Vakbeurs 2022

Watergames & More staat in hal 2, stand 240.

Datum: 15 t/m 17 november 2022, 10:00-18:00u.

Locatie:
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Geïnteresseerd in het verhogen van de attractiewaarde van uw zwembad? Of op zoek naar mogelijkheden om een jaarrond bezoekers aan te trekken? Kom langs en bezoek onze stand. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Hierbij alvast wat inspiratie:

Op maat gemaakt en gethematiseerd, verhoogt attractiewaarde van uw locatie.

Kleurrijke waterspeelplaatsen, speelplezier voor klein en oud.

Flexibel inzetbaar, voor zowel binnen- als buitenzwembaden geschikt.

Op maat gemaakt en gethematiseerd, nieuw of volledig passend bij omgeving.

Dit jaar is het de 20e editie van de Recratie Vakbeurs. Verdeeld over 8 hallen maken bezoekers kennis met de nieuwste producten uit de recreatiesector. In totaal worden 15 verschillende branches uitgelicht.

In hal 2 vindt u alle exposanten rondom Zwembad & Water. De stand van Watergames & More bevindt zich tegenover het Leisure Island in het midden van de hal. Tot dan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

01 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & Mo...
19 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Bij Tarzan & Jane (BE) luiden ze de zomervakantie in met de komst van een nieuw Spray Park! Daar zijn diverse wa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact