Nieuws

Sensationele glijbaanattractie in Solimare open voor publiek

In Freibad Solimare, het zwembadcomplex in Moers (DE), is een indrukwekkende attractie met meerdere glijbanen in gebruik genomen door de opdrachtgever. Het afgelopen jaar heeft het zwembadcomplex een grote metamorfose ondergaan door de bouw van diverse moderne binnenbaden, buitenbaden, een ijshal met bistro en een grote speelweide. Als verantwoordelijke voor de speelweide en de unieke glijbaancombinatie, is Watergames & More zeer trots op dit bijzondere project.

De nieuwe glijbaan is een GoH20 waterglijbaan en bezoekers kunnen er vanaf met een raft. Het betreft twee GoH20 Voyagers met in het midden een bandentransportlift. De glijbanen van ons eigen merk GoH20 staan voor duurzaamheid en veiligheid. Met de bandenlift worden de rafts na gebruik automatisch weer naar boven gebracht. Niet alleen heel gemakkelijk, maar ook veilig: een overvol trappenhuis behoort hiermee tot het verleden.

Start-stopsysteem
Dankzij het automatische start-stopsysteem kan iedereen onbezorgd genieten. Er is nooit meer dan één persoon op de glijbaan en dus zijn botsingen in de glijbaan uitgesloten. Bovendien zorgt het start- en stopsysteem voor een optimale doorstroming van de bezoekers. Iedereen is zo snel mogelijk aan de beurt en de waterglijbaan is veilig voor jong en oud! Dankzij een uitgebreid toezichtsysteem in de badmeesterspost met camera’s en luidsprekers is er daarnaast minder toezicht direct bij de glijbaan zelf nodig van het personeel. Dit maakt de waterglijbaanattractie naast veilig, ook kostentechnisch aantrekkelijk.

Droge glijbanen
De attractie bij Freibad Solimare is niet alleen een toren met waterglijbanen maar er zijn ook drie RVS droge glijbanen aan gekoppeld. Deze zijn vanuit hetzelfde trappenhuis van de toren toegankelijk.

Wilt u meer informatie over dit bijzondere project of bent u geïnteresseerd in een soortgelijke attractie voor uw recreatiegebied, attractiepark of zwembad? Neem gerust contact met ons op of bekijk de website voor meer informatie.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact