Nieuws

Nieuw voor Spray Parks: De ‘Waterfall’

Is uw (openbare) Spray Park of peuterbassin toe aan vernieuwing of wilt u graag de attractiewaarde verhogen? Met het gloednieuwe waterspeeltoestel ‘De Waterfall’ van Waterplay voegt u niet alleen speelplezier toe aan uw locatie, maar verrast u uw bezoekers ook met een spetterende nieuwe waterattractie.

nieuw waterspeeltoestel

De Waterfall is geschikt voor nieuwsgierige spelers van alle leeftijden. Kinderen kunnen hier individueel of samen spelen. Het nieuwe waterspeeltoestel bestaat uit modulaire elementen die kunnen draaien, kantelen en stuwen. Spelenderwijs kunnen kinderen de waterstroom door geulen en in kantel-emmers leiden en kunnen zij verborgen gaten blokkeren, waardoor er een grotere waterstroom ontstaat. Bovendien kan het water worden tegengehouden met blokkades. Met de Waterfall is er voor kinderen genoeg te ontdekken en leren over de natuurlijke stroom van water.

nieuw waterspeeltoestel

Heeft u al watertoestellen van Waterplay? Dan kan de Waterfall eenvoudig worden geïnstalleerd ter vervanging van een bestaand toestel, omdat alle watertoestellen op hetzelfde montagesysteem passen. De Waterfall kan ook juist worden ingezet ter uitbreiding van het (openbare) Spray Park of peuterbassin. Op deze manier kan de attractiewaarde elke keer verhoogd worden en nieuwe bezoekers worden aangetrokken. Door het unieke ontwerp is de Waterfall geschikt om individueel én samen mee te spelen, tot wel 16 kinderen tegelijk.

Bekijk hieronder de video over de ‘Waterfall’.

Bron: Waterplay

Wilt u meer informatie over de Waterfall of bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor een Spray Park zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact